Η Μοτοδυναμική, platinum χορηγός στο Front Runners in Sports Management 5.0

Η Μοτοδυναμική στηρίζει, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως platinum χορηγός φέτος, το συνέδριο για το αθλητικό management, «Front Runners in Sports Management 5.0», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Δεκεμβρίου, στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα είναι υβριδική, ενώ οι δύο επόμενες θα γίνουν online, με δωρεάν παρακολούθηση για όλους τους ενδιαφερόμενους όλες τις ημέρες.

Στο

φετινό συνέδριο, τις εμπειρίες τους από τον χώρο του αθλητισμού θα μεταφέρουν οι πρεσβευτές του ομίλου, η Ελληνίδα βαδίστρια, δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ, τέταρτος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο Εμμανουήλ Καραλής, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα στο Ρίο και όγδοος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο Παύλος Καγιαλής και ο πρωταθλητής Ελλάδος στην ιστιοπλοΐα Γιάννης Ορφανός.

Παράλληλα, η Corporate Affairs Manager του ομίλου Μοτοδυναμική Μάιρα Πασσιά και ο Marketing Specialist, Business Development Division της Sixt Greece Antam El Malaouani, θα αναλύσουν το case study της Μοτοδυναμική και των επενδύσεών της στον αθλητισμό. Οι θεματικές ενότητες φέτος αφορούν τις θεματικές: αθλητικός τουρισμός, βιωσιμότητας, αθλητισμός και αθλητική βιομηχανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα