Η Dentsu X με νέα gloal Brand President

Η Dentsu X επέλεξε τη Shenda Loughnane της iProspect ως τη νέα global Βrand President, της εταιρείας. Η Loughnane διαδέχεται τον Sanjay Azim Nazerali, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση, μετά από σχεδόν τρία χρόνια, ενώ στον όμιλο βρισκόταν 10+ έτη.

Η Loughnane έχει 30 χρόνια εμπειρίας σε media και creative

agencies σε όλον τον κόσμο. Αναφερόμενη στον Will Swayne, global Practice President για τα media, η ίδια θα εκπροσωπεί την Dentsu X στην παγκόσμια ομάδα ηγεσίας της Dentsu για τα μέσα ενημέρωσης. Θα επιβλέπει τη δική της παγκόσμια ομάδα, υποστηρίζοντας την Dentsu X στις 52 αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Η Loughnane θα αναλάβει επισήμως τη θέση της από την 1η Ιανουαρίου, με έδρα το Δουβλίνο, όπου ζει, και τα κεντρικά γραφεία της Dentsu στο Λονδίνο. Σημειώνεται πως τα τελευταία δύο χρόνια, εργαζόταν στην iProspect ως global Μanaging Director.

«Το στρατηγικό όραμα της Shenda, η συνεργατική της προσέγγιση, η νοοτροπία του νικητή και το πάθος της για την υπέρβαση των ορίων των media είναι ακριβώς αυτό που θα δημιουργήσει σταδιακή ανάπτυξη για τους πελάτες μας. Με τη Shenda στο “τιμόνι”, ανυπομονώ να δω πώς η Dentsu X θα αξιοποιήσει τη θετική δυναμική των τελευταίων ετών», δήλωσε ο Swayne.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα