Η Ημερίδα του WoT για τη συμπερίληψη και το WoT Career Fair επιστρέφουν

Η ετήσια ημερίδα του Women On Top που αναδεικνύει πρωτοβουλίες, στοιχεία και εργαλεία με άξονα την προώθηση της ισότητας, της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, φέτος προχωρά πέρα από το HR: συνεργάζεται με τον οργανισμό Inc.lude και παρουσιάζει τις καλύτερες πρακτικές DEI στην επικοινωνία, την ανάπτυξη και πώληση προϊόντων, την εφοδιαστική αλυσίδα, την εξυπηρέτηση πελατών και τον τομέα της

τεχνολογίας.

Με εννέα εργαστήρια, δύο συζητήσεις σε πάνελ και μία διεθνή ομιλήτρια, οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα ξεκλειδώσουν το μέλλον του DEI στην Ελλάδα. Keynote speaker είναι η Chisom Udeze, Founder, Diversify.

Παράλληλα, στο 2ο WoT Career Fair οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εταιρείες και οργανισμούς που επενδύουν στην ανάπτυξη και προώθηση του γυναικείου δυναμικού, να λάβουν καθοδήγηση για την αναζήτηση εργασίας και τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα από τις career coaches και τις μέντορες του Women On Top και να γνωρίσουν την ομάδα του Women On Top. Οι δυο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 26 και 27 Ιανουαρίου στο Μηχανουργείο, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα