Στελέχη της Meta παρουσιάζουν εξειδικευμένα Masterclasses στην Αθήνα

To All Things Facebook & Instagram, το καθιερωμένο, μεγάλο συνέδριο της Boussias Events για τις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, δίνει φέτος στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τρία εξειδικευμένα Masterclasses, με εισηγητές πολύπειρα στελέχη της Meta. Τα Masterclasses, διάρκειας 60 λεπτών το καθένα, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν το ολοήμερο συνέδριο.

Αναλυτικότερα,

το πρώτο session θα έχει θέμα «Performance Efficiency: How to Make Every Cent Count» και εισηγητή τον Michal Gajewski, Client Solutions Manager, ECommerce, CEE, της Meta. Το δεύτερο Masterclass θα έχει τίτλο «Measure Up: Operationalize Testing» και εισηγητή τον Βαγγέλη Κωβαίο, Client Solutions Manager, CEE της Meta, ενώ το τρίτο θα εστιάζει στο δημιουργικό κομμάτι με τίτλο «Creative is the New Targeting» και εισηγήτρια τη Simona Vilkaite-Marcinkevice, Creative Strategist, CEΕ της Meta.

Οι διαθέσιμες θέσεις για κάθε Masterclass είναι μόλις 70. Κάθε εταιρεία που εξασφαλίζει τη θέση της στο συνέδριο, δικαιούται μία δωρεάν είσοδο στα Masterclasses.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και τους διεθνείς ομιλητές στο https://www.allthingsfb.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα