Νέα καμπάνια ενημέρωσης από τη Φωτοκύκλωση ΑΕ

Η νέα καμπάνια της Φωτοκύκλωση ΑΕ, με κεντρικό μήνυμα «Κάνε τη σωστή κίνηση – Κάνε την ανακύκλωση πράξη», είναι μέρος μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακής εκστρατείας με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την ανακύκλωση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε παιδιά, ομάδες επαγγελματιών και το ευρύ κοινό.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει, σε πρώτη φάση, τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, online προώθηση και ενημερωτικές δράσεις με εκπαιδευτικό

βίντεο διάρκειας 4 λεπτών για παιδιά.

Στόχος της καμπάνιας είναι να εμπλέξει συναισθηματικά, να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει το κοινό, δίνοντας παραδείγματα, πρακτικές πληροφορίες και απλές απαντήσεις σε ερωτήματα όπως τι ανακυκλώνουμε, γιατί και πώς γίνεται σωστά.

Παράλληλα, η καμπάνια ενθαρρύνει κάθε μικρή πράξη ανακύκλωσης και ενδυναμώνει τη θετική συμπεριφορά με δημιουργικό όχημα τη «μαγική δύναμη» που κρύβεται μέσα μας. Την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία PopUp Creative Team, ενώ υπεύθυνη για τη στρατηγική επικοινωνίας και τον δημιουργικό σχεδιασμό είναι η ProDigi, με την οποία η Φωτοκύκλωση ΑΕ συνεργάζεται από το 2021. Τη σκηνοθεσία και το design επιμελήθηκε η Άννα Στρατουδάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα