Η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με κύριο στρατηγικό στόχο την εναρμόνιση του ομίλου με σύγχρονες πρακτικές που προασπί­ζονται τη βιωσιμότητα του πλανήτη, η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός συνεχίζει να βρίσκεται κάθε ημέρα δίπλα στο κοινωνικό σύνολο, φροντίζοντας έμπρακτα για το καλό του φυσικού περιβάλλοντος.

Έτσι, για ακόμα μία χρονιά, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος βρίσκει την εταιρεία σύμμαχο τόσο στην προσπάθεια

ευαισθητοποίησης, όσο και σε αυτήν της μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Μια προσπάθεια την οποία όλο το προηγούμενο έτος η Κρητικός υποστήριξε, υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές και αναλαμβάνοντας δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, όπως με τις συνεργασίες της με τους οργανισμούς «Συμμαχία για τη μείωση της Σπατάλης Τροφίμων» και «Μπορούμε στη Λαϊκή».

Ταυτόχρονα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συμμετείχε στο πρόγραμμα επιβράβευσης και ανακύκλωσης The Green City, μέσω του οποίου οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά τους και να επιβραβεύονται, αποκτώντας άμεσο κέρδος.

Μια από τις σημαντικότερες ενέργειες της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν η υποστήριξη του εκπαιδευτικού προγράμματος «Πλανήτης Μέλισσα», ενώ, πέρα από τις ενέργειες ΕΚΕ, η εταιρεία προωθεί τη βιωσιμότητα και στα καταστήματά της με ένα σύνολο υπεύθυνων δράσεων, όπως φωτοβολταϊκά συστήματα και σηματοδότηση χώρων ανακύκλωσης συσκευών και μπαταριών.

Keywords
Τυχαία Θέματα