Η SWOT Hospitality σε δωρεά 240.000 ευρώ

Στο ευρύτερο πλαίσιο του ESG προγράμματός της για το 2023, η SWOT Hospitality, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα, υλοποίησε δράσεις συμπεριλαμβανομένης δωρεάς ξενοδοχειακού εξοπλισμού, για την κάλυψη αναγκών σε δομές της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ανακαίνισης του
Lindian Village

Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton, ιδιοκτησίας της Zetland Capital, το οποίο διαχειρίζεται η SWOT Hospitality, εξοπλισμός από το ξενοδοχείο δωρίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, στην Κατασκήνωση παιδιών Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της 1ης Στρατιάς/ EU-OHQ, της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) και της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), κατόπιν συνεννόησης με το ΓΕΕΘΑ. Το ύψος της προσφοράς ανήλθε στις 240.000 ευρώ, όπως αναφέρει η εταιρεία. Ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος της SWOT Hospitality, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα τα παιδιά, την κοινωνία και τις Ένοπλες Δυνάμεις, δωρίζοντας μέρος του εξοπλισμού του Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton».

Keywords
Τυχαία Θέματα