Περισσότερες υποτροφίες και πρακτική άσκηση από το Deree

Στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του, το Deree έχει θεσπίσει ένα πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης, ύψους 6,7 εκατ. ευρώ για το 2023-2024, από το οποίο ωφελείται το 90% των αιτούντων.

Ταυτόχρονα, επιχειρήσεις και οργανισμοί εμπιστεύονται το Deree και προσφέρουν χρηματοδοτήσεις που στοχεύουν στην ανάγκη για διαρκή εκπαίδευση των νέων, καθώς και στην προσβασιμότητα στη γνώση ανεξαρτήτως οικονομικού υπόβαθρου.

Χαρακτηριστικό

παράδειγμα αποτελούν οι συνεργασίες με εταιρείες και ιδρύματα, όπως: Viva.com, όμιλος ΟΤΕ και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Τέλος, καίριας σημασίας είναι και η υποστήριξη που προσφέρει ο όμιλος Libra, μέσω ευκαιριών πρακτικής άσκησης για προπτυχιακούς φοιτήτριες και φοιτητές του Deree στις επιχειρήσεις του ανά τον κόσμο, στους τομείς της κοινωνικής υπευθυνότητας, των χρηματοοικονομικών, μηχανικής, ανθρώπινων πόρων, λογιστικής, φιλοξενίας κ.ά.

Ταυτόχρονα, μέσω του προγράμματος Libra Philanthropies Leadership Scholarship προσφέρει υποτροφίες για σπουδές στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree.

Keywords
Τυχαία Θέματα