Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, νέος πρεσβευτής Εταιρικής Υπευθυνότητας της Stoiximan

H Stoiximan της Kaizen Gaming εγκαινιάζει τη νέα πρωτοβουλία, Empower Forward, σε συνεργασία με τον νέο της πρεσβευτή Εταιρικής Υπευθυνότητας, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στόχος του προγράμματος είναι «η δημιουργία προϋποθέσεων για μια κοινωνία συμπερίληψης και ίσων ευκαιριών που ενδυναμώνει τα μέλη της να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους».

Ο πρώτος πυλώνας του προγράμματος επικεντρώνεται στην κατάργηση κάθε κοινωνικού

αποκλεισμού και στην αλλαγή του τρόπου αντίληψης της ψυχικής υγείας. O δεύτερος πυλώνας προωθεί την ενδυνάμωση των γυναικών μέσω της ισότιμης συμμετοχή τους στον αθλητισμό. Τέλος, ο τρίτος πυλώνας επικεντρώνεται στην ενίσχυση των δεξιοτήτων νέων αθλητών και αθλητριών, των προπονητών τους και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Ο αθλητισμός καθόρισε την πορεία μου. Προσωπικό μου όνειρο είναι να βοηθήσω νέους ανθρώπους να εξελιχθούν, μέσα από τον αθλητισμό, αλλάζοντας τη ζωή τους». Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, ανέφερε σχετικά: «Η έναρξη της συνεργασίας μας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο σχεδιασμός του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, Εmpower Forward, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου για τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς της Stoiximan».

Keywords
Τυχαία Θέματα