Η Outstand στο επικοινωνιακό launch της Hayu

Στην Outstand Communications ανέθεσε το επικοινωνιακό λανσάρισμά της στην ελληνική αγορά η συνδρομητική πλατφόρμα reality TV της NBCUniversal International, Hayu, μετά από κλειστό spec. Η συνεργασία αφορά την επικοινωνιακή υποστήριξη του λανσαρίσματος, μέσω δελτίου Τύπου, natives και συνεργασίας με influencers.

Η υπηρεσία κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και σε 15 ακόμα χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, αυξάνοντας τον αριθμό των αγορών της σε περισσότερες από 40. Εκτός από την Ελλάδα,

οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν την Αλβανία, την Κύπρο, το Κόσοβο, τη Μάλτα, το Μοντενέγκρο, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Τουρκία.

Η Hayu προσφέρει πάνω από 300 εκπομπές και πάνω από 9.000 επεισόδια reality TV περιεχομένου, μεταξύ των οποίων τα The Real Housewives, Below Deck και Million Dollar Listing, καθώς και spin-offs της σειράς Keeping Up With the Kardashians από την αρχή.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία της Hayu στην Ελλάδα και σε 15 ακόμα τοποθεσίες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, αναμένοντας να συνεργαστούμε με πλατφόρμες και τηλεπικοινωνίες, ώστε να προσφέρουν αντίστοιχα στο νεαρό γυναικείο κοινό τους», σχολίασε ο Hendrik McDermott, MD, Direct-to-Consumer, παγκοσμίως της NBCUniversal.

Keywords
Τυχαία Θέματα