Η Orbit καλεί το κοινό «να κάνει αυτό που το εκφράζει»

Στον «αέρα» βρίσκεται, το τελευταίο διάστημα, η νέα παγκόσμια καμπάνια της Orbit με τίτλο «Κάνε αυτό που σε εκφράζει». Η νέα καμπάνια, η οποία περιλαμβάνει τις ταινίες «Taxi» και «Elevator», στέλνει το μήνυμα ότι «τίποτα δεν πρέπει να εμποδίζει το κοινό από το να είναι απόλυτα ο εαυτός του, από το να βάλει τη μουσική στο τέρμα και να χορέψει σαν να μην το βλέπει κανείς και να κάνει αυτό που το εκφράζει».

Την

παγκόσμια καμπάνια δημιούργησαν οι Energy BBDO και Mars Wrigley και αποτελεί συνέχεια της καμπάνιας «For When It’s Time», η οποία ξεκίνησε πέρυσι. Επίσης, μαζί με τη σκηνοθέτιδα Hanna Maria Heidrich, επέλεξαν ως μουσική επένδυση το τραγούδι «Call Me Maybe» της Carly Rae Jepsen.

Το πλάνο επικοινωνίας, για την Ελλάδα, περιλαμβάνει προβολή και διαφήμιση σε τηλεόραση και YouTube από τις 22 Σεπτεμβρίου έως 19 Οκτωβρίου και από 14 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου, ενώ, ταυτόχρονα, θα υπάρχει προβολή του δεύτερου διαφημιστικού, «Elevator», μόνο στην πλατφόρμα του YouTube για τα ίδια διαστήματα.

«Στη Mars πιστεύουμε ότι τίποτα δεν πρέπει να σε εμποδίζει από το να είσαι 100% ο εαυτός σου. Υποστηρίζουμε έμπρακτα και με ενθουσιασμό αυτήν τη στάση ζωής, γνωρίζοντας, παράλληλα, ότι οι επιχειρήσεις συμβάλλουν, μέσα από τον δικό τους ρόλο, στη διαμόρφωση του κόσμου που θέλουμε αύριο. Σε μια κοινωνία, δηλαδή, χωρίς αποκλεισμούς, που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και στην οποία κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι πραγματικά ο εαυτός του», υπογράμμισε, σε δήλωσή του στο DailyFax, ο Άλκης Γέραλης, General Manager Greece, Cyprus, Malta Mars Multisales South Europe.

Keywords
Τυχαία Θέματα