Αποχωρεί ο EVP του Omnicom Group

Ο Peter Sherman, «αρχιτέκτονας» του integrated μοντέλου υπηρεσιών του Omnicom Group, αποχωρεί από το δίκτυο, εγκαταλείποντας τη θέση του Executive Vice President για να ακολουθήσει καριέρα στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση.

Στο στέλεχος πιστώνεται η παγκόσμια client strategy της Omnicom και θεωρείται παράγοντας-κλειδί στην απόκτηση και διατήρηση των μεγαλύτερων πελατών της, ενώ στη, σχεδόν, εννεαετή θητεία του ως EVP, οι global

client leaders της Omnicom τριπλασιάστηκαν, από 10 σε 30. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Omnicom αναμένεται να ανακοινώσει μια νέα ηγετική δομή που θα αναλάβει τα καθήκοντά του, στον καθορισμό της οποίας ο ίδιος έπαιξε καθοριστικό ρόλο, σύμφωνα με τον John Wren, Chairman και CEO της Omnicom.

O Sherman θα μετακινηθεί στο UNC Hussman School of Journalism and Media όπου θα ηγηθεί ενός νέου προγράμματος με αντικείμενο Επικοινωνία και Marketing της Υγείας. Η αποχώρηση από την τρέχουσα θέση του θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου. Στο παρελθόν, ήταν επικεφαλής της BBDO σε Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Ευρώπη για περισσότερα από 17 χρόνια. Για μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε στην Walter Thompson (νυν Wunderman Thompson) το 2013, προτού επιστρέψει στην Omnicom το 2014 ως EVP.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα