Η ανάγκη για συμπεριληπτικό μέλλον στο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητήριου

Έναν επιδραστικό διάλογο για το μέλλον της βιωσιμότητας παρουσίασε το 20ό Συνέδριο Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητήριου, με τίτλο «Headwinds: Endure. Adapt. Persevere. Embracing the Changing Future of Sustainability», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, στο Grand Hyatt Athens.

Το 20ό επετειακό συνέδριο εστίασε σε νευραλγικά

ερωτήματα, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για ένα βιώσιμο και συμπεριληπτικό μέλλον. Ο διάλογος ξεκίνησε με παρουσίαση έρευνας για το πώς εισπράττεται και αναλύεται η έννοια της ευημερίας από τον σύγχρονο άνθρωπο, ενώ αναλύθηκαν οι σύνθετες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κοινωνίες σήμερα, από τις γεωπολιτικές κρίσεις και το χάσμα των γενεών στην ψηφιακή γνώση, ως την ανάγκη για συμπερίληψη και κοινωνική συνοχή και το πώς προσεγγίζουμε τις προκλήσεις που αφορούν τα παιδιά στην Ελλάδα.

Επίσης, συζητήθηκαν το πώς μπορούμε να οδηγηθούμε σε «net positive», η σύνδεση του brand με το impact και την ανάληψη πρωτοβουλιών για περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις κ.ά. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι ΔΕΗ και Eurolife FFH.

Keywords
Τυχαία Θέματα