Η Nielsen μειώνει κατά 9% το προσωπικό της

Η Nielsen προχωρά σε έναν τεράστιο γύρο απολύσεων, στοχεύοντας στη μείωση του προσωπικού της, παγκοσμίως, κατά 9%. Ο δεύτερος γύρος μείωσης του ανθρώπινου δυναμικού φέτος, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, έχει ήδη ξεκινήσει για τους εργαζόμενους στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Nielsen, η απόφαση στοχεύει στην προσαρμογή του κόστους με τα έσοδα, ώστε να διασφαλιστεί η οικονομική ευρωστία της εταιρείας στο

μέλλον. Σύμφωνα με μη τεκμηριωμένες αναφορές, επηρεάστηκαν οι εργαζόμενοι πολλών τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων των product, sales, insights, engineering, ad-intel και panel management.

Ενώ 30 εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση απολύθηκαν, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί. Από τη μείωση δεν έχει επηρεαστεί, μέχρι στιγμής, η ομάδα πεδίου των ΗΠΑ, οι άνθρωποι που χτυπούν τις πόρτες των πιθανών συμμετεχόντων. Αυτή σηματοδοτεί τη δεύτερη σημαντική μείωση στο προσωπικό από τότε που η Nielsen εξαγοράστηκε από την Evergreen Coast Capital και την Brookfield Business Partners, μαζί με άλλους μετοχικούς εταίρους για 16 δισ. δολάρια τον Οκτώβριο του 2022. Η Nielsen αρνήθηκε να αποκαλύψει τον αριθμό των ατόμων που απολύθηκαν ή το τρέχον μέγεθος του εργατικού της δυναμικού.

(Πηγή: insideradio.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα