Channel 4 και Lloyds Bank δωρίζουν ad space σε πέντε black-owned εταιρείες

Τις πέντε εταιρείες, ιδιοκτησίας μαύρων επιχειρηματιών, οι οποίες συμμετείχαν στην πρωτοβουλία «Black in Business» και έλαβαν δωρεάν τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο συνολικής αξίας 500.000 λιρών και 100.000 λιρών εκάστη, αποκάλυψαν το Channel 4 και η Lloyds Bank.

Παράλληλα, το Channel 4, η Lloyds Bank και η κοινωνική επιχείρηση Does θα δημιουργήσουν για καθέναν από τους πέντε ιδιοκτήτες μια τηλεοπτική διαφήμιση και θα τους παράσχουν

εξάμηνης διάρκειας υποστήριξη σε επίπεδο marketing και business. Η ανάπτυξη των διαφημίσεων θα ξεκινήσει μέσα στο φθινόπωρο, ώστε η προβολή τους στις βρετανικές τηλεοράσεις να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024.

Οι νικήτριες εταιρείες είναι οι Dalgety Herbal Teas, Løci, The Gym Kitchen, The Turmeric Co και TreasureTress. H πρωτοβουλία βασίστηκε σε έρευνα της 4Sales, η οποία βρήκε ότι οι μαύροι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν περισσότερα εμπόδια κατά το στήσιμο της εταιρείας τους από τους λευκούς. Οι δύο εταίροι, οι οποίοι έλαβαν περισσότερες από 1.000 αιτήσεις από μαύρους entrepreneurs με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ανέδειξαν πέντε ακόμη εταιρείες από την αρχική shortlist της πρωτοβουλίας, όπου απένειμαν από ένα Rising Stars Grant.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα