«Net-Zero House» από την LG στην IFA 2023

H LG Electronics παρουσίασε στην IFA 2023 το όραμά της για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής με το «Net-Zero House». Όπως αναφέρθηκε, η οικιακή ενεργειακή πλατφόρμα της εταιρείας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση της οικιακής ενέργειας, τη θέρμανση και την ψύξη και περιλαμβάνει το Energy Storage System

(ESS) και τη Monobloc αντλία θερμότητας αέρα-νερού (AWHP) Therma V R290.

Η Home Energy Platform ενσωματώνει σύστημα αποθήκευσης ενέργειας και αντλία θερμότητας με σκοπό να παρέχει αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας και εύκολη χρήση. Επιπλέον, είναι συμβατή με το LG ThinQ Energy, που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν όλες τις έξυπνες συσκευές τους, να διαχειρίζονται το σύστημα HVAC και να παρακολουθούν στο smartphone τους την αποθήκευση και την κατανάλωση ενέργειας.

«Με τις καινοτόμες λύσεις διαχείρισης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της Home Energy Platform που βασίζεται στην εφαρμογή ThinQ Energy, το “Net-Zero House” που παρουσιάστηκε στην IFA 2023 αναδεικνύει τη δέσμευση της LG να αναπτύξει βιώσιμες λύσεις σε συστήματα HVAC, καθώς και σε οικιακές συσκευές για μια καλύτερη ζωή», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Keywords
Τυχαία Θέματα