Η Mars Hellas γιορτάζει 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά

Η Mars Hellas συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Από την έναρξη της δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά, το 1983, μέχρι και σήμερα, έχει διανύσει όπως επισημαίνει, μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης, επενδύοντας στις κατηγορίες και τους πελάτες της μέσω της καινοτομίας και προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας, με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Με περίπου 100 ανθρώπους στον πυρήνα της εταιρείας στην Ελλάδα,

συνεχίζει να επενδύει στη διάθεση άνω των 295 κωδικών στην ελληνική αγορά και να προωθεί τον σκοπό της: «Ο κόσμος που θέλουμε αύριο, ξεκινά με τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε σήμερα ως επιχείρηση».

Η Mars Hellas υποστηρίζει εδώ και χρόνια ενέργειες εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο μέσα στο 2023, έχει διαθέσει περισσότερες από 380.000 μερίδες προϊόντων σε ανθρώπους και ζώα συντροφιάς σε όλη την Ελλάδα, που βρίσκονται σε ανάγκη. Παράλληλα, μέσω του Mars Volunteer Program, οι εργαζόμενοι της Mars Hellas έχουν αφιερώσει περισσότερες από 600 ώρες για την υλοποίηση εθελοντικών δράσεων μέσα στο 2023.

Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων, ο Άλκης Γέραλης, General Manager Greece, Cyprus & Malta, Mars Multisales South Europe, δήλωσε: «Καθώς γιορτάζουμε την επέτειο των 40 χρόνων παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, ρίχνουμε μια ματιά πίσω και παρατηρούμε με υπερηφάνεια τη μακρά πορεία της εταιρείας μας στην Ελλάδα και τις στιγμές που έχουμε μοιραστεί με τους καταναλωτές και συνεργάτες μας.

Η επιτυχία μας είναι ένα κοινό δημιούργημα, και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια μας τιμά ιδιαίτερα. Προχωράμε με αισιοδοξία για το μέλλον». Φέτος τον Δεκέμβριο, η Mars Hellas θα γιορτάσει τα 40 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά, με έναν διαγωνισμό, όπου 40 τυχεροί θα κερδίσουν δώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα