Magenta | Διός | Τηλεόραση

Η ΙΔΕΑ Ο Όλυμπος, τόπος καταγωγής του φυσικού μεταλλικού νερού Διός, αλλά και προστατευμένο οικοσύστημα της Unesco, πρωταγωνιστούν στο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας που δημιούργησε η Magenta.

Η βασική ιδέα της καμπάνιας είναι ότι στον Όλυμπο, η φύση, πολύ μακριά από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, κάνει ανενόχλητη τη δουλειά της και η καθαρότητά της αντανακλάται στο κρυστάλλινο φυσικό μεταλλικό νερό Διός. Η απόλυτη

ησυχία της προστατευμένης φύσης αποτυπώνεται σε πλάνα τα οποία συνοδεύονται μόνο από φυσικούς ήχους και τα οποία καταφέρνουν σε 36 δευτερόλεπτα να αποκαλύψουν το βουνό του Ολύμπου.

Με εύρημα το χαρακτηριστικό καρτελάκι «Μην ενοχλείτε», γίνεται σαφές ότι η σπάνια χλωρίδα και πανίδα του Ολύμπου, αλλά και κάθε μέρος του οικοσυστήματος όπως τα νερά και το υπέδαφος, βρίσκονται κάτω από αυστηρό καθεστώς προστασίας. Τα γυρίσματα στον Όλυμπο διήρκησαν τρεις μέρες όπου, εκτός από drone, η κάμερα του DOP Tom Peyrat, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Παύλου Σταμάτη, κατέγραψαν όμορφες σκηνές της φύσης στον Όλυμπο. Την παραγωγή του TVC ανέλαβε η Τοpcut-Modiano.

Keywords
Τυχαία Θέματα