Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα τεχνολογίας και wearables στο Ντουμπάι

Nέα wearables, ακουστικά και έξυπνες επαγγελματικές συσκευές παρουσιάστηκαν στο Innovative Product Launch Event της Huawei στο Ντουμπάι, στις 7 Μαΐου. Μεταξύ άλλων προϊόντων ήταν τα καινούργια Huawei Watch Fit 3 και Huawei Watch

4 Pro Space Edition, το νέο και αναβαθμισμένο Huawei MateBook X Pro, αλλά και το πρώτο tablet της Huawei με την τελευταία γενιά PaperMatte Display, το Huawei MatePad 11,5»S. Με τα νέα λανσαρίσματα, η Huawei επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας.

Παράλληλα, επικεντρώνεται στις τεχνολογικές εξελίξεις για τη δημιουργία προϊόντων υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών και συνεχίζει τις επενδύσεις σε έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία. Η παρουσίαση των νέων προϊόντων είχε στρατηγική σημασία για την εταιρεία.

Για πρώτη φορά, μέσα στα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση διεθνούς κλίμακας, με τόσα πολλά προϊόντα να κυκλοφορούν ταυτόχρονα σε πολλές αγορές, προσφέροντας στους καταναλωτές όχι μόνο καινοτόμο hardware, αλλά και παρουσιάζοντας λύσεις λογισμικού που έχουν αναπτυχθεί από την ίδια την Huawei, όπως η εφαρμογή GoPaint.

Keywords
Τυχαία Θέματα