Marketing Arena Advanced από τη Netstudio

Το τρίτο Marketing Arena διοργανώνει η Netstudio, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και online καταστημάτων στην Ελλάδα, με ακόμα πιο εξελιγμένο και ανανεωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

«Με χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του πολυαναμενόμενου Marketing Arena Advanced. Μέχρι τώρα, έχουν εκπαιδευτεί 40 digital marketers συνολικά, από τους οποίους κάποιοι

έχουν γίνει ανεκτίμητα μέλη της ομάδας μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Καράμπελας, Ιδρυτής & CEO της Netstudio. Το Marketing Arena Advanced απευθύνεται σε digital marketers με εμπειρία στον χώρο τουλάχιστον δύο ετών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από έμπειρα στελέχη της αγοράς και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε τομείς όπως το performance marketing, marketing automation, social media management, SEO και conversion rate optimization. Οι εκπαιδεύσεις θα διεξαχθούν στα γραφεία της Netstudio στον Άγιο Στέφανο τον Ιούνιο. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μια τελική εξέταση και συνέντευξη πρόσληψης την τελευταία εβδομάδα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 5 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα