Η GDesign Studio στο rebranding του brand Flokos

Μετά το brand transformation της μάρκας Trata και τη στρατηγική απόφαση της ΚΟΝΒΑ ΑΕΒΕ να προχωρήσει στην ανανέωση και της μάρκας της Flokos η οποία διαθέτει παρουσία άνω των 50 ετών στην ελληνική αγορά, η εταιρεία επέλεξε να την αναθέσει, για ακόμη μία φορά, στην ομάδα της GDesign Studio.

«Προχωρήσαμε αρχικά με την επανασχεδίαση του λογοτύπου, αναβιώνοντας και διατηρώντας την ιστορία της μάρκας με μία σύγχρονη ματιά», περιγράφει

αποκλειστικά στο DailyFax, η Κορίνα Ματσούκα, Marketing and Commercial Executive, ΚΟΝΒΑ ΑΕΒΕ.

«Ακολούθησε ο επανασχεδιασμός όλων των συσκευασιών, διατηρώντας την απλότητα και τον αυθεντικό χαρακτήρα της μάρκας. Παράλληλα, σχεδιάστηκε και η νέα σειρά τόνου και τονοσαλάτας Flokos, δίνοντας, πρώτη φορά, μια low price everyday επώνυμη πρόταση στον καταναλωτή, συμβάλλοντας στην οργανική ανάπτυξη της κατηγορίας», εξηγεί.

Η GDesign Studio ανέλαβε επίσης την υλοποίηση του video του rebranding, για την ολοκληρωμένη παρουσίασή του, τόσο στη Food Expo 2024, όσο και σε επίπεδο B2B και B2C στο νέο website flokosgreece.gr, το οποίο, σύντομα, θα ανέβει πλήρως ανανεωμένο. Παράλληλα, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία των social media της μάρκας, με αιχμή του δόρατος, από τον Ιούνιο του 2024, τη νέα σειρά Τόνος και Τονοσαλάτα Flokos.

Keywords
Τυχαία Θέματα