Η Ford επιστρέφει μέρος των SoMe της στο WPP

Μέρος του social media λογαριασμού της πίσω στο WPP επιστρέφει η Ford Motor Co., αποσπώντας το από τη VaynerMedia, στην οποία τον είχε αναθέσει, μετά από spec, λίγο περισσότερο από έναν χρόνο πριν.

Η αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε τη μετακίνηση των αρμοδιοτήτων, εξηγώντας ότι ο social media AOR λογαριασμός

για το Ford Blue, το οποίο αφορά στην πώληση των αεριοκίνητων και υβριδικών οχημάτων της, θα μεταφερθεί σε ένα από τα agencies του WPP σε συνεργασία με τη Wieden+Kennedy, το creative AOR της παγκοσμίως και στις ΗΠΑ.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η VaynerMedia παραμένει στο ρόστερ για τη διαχείριση του social media λογαριασμού του Ford Pro, των εμπορικών και κυβερνητικών δραστηριοτήτων της. «Καθώς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε διαρκώς τη συνέπεια, την εστίαση και τον τόνο του brand, επανευθυγραμμίζουμε τις ευθύνες των social media agencies», σχολίασε εκπρόσωπος της Ford.

«Η Wieden+Kennedy και το WPP, οι οποίες συνεργάζονται σε social projects, θα αναλάβουν τα social media του Ford Blue, ενώ η VaynerMedia θα διαχειρίζεται τη δραστηριότητα στα social media του Ford Pro». Στην ομάδα agencies του WPP θα συμπεριλαμβάνεται η VMLY&R και η Mindshare.

(Πηγή: AdAge)

Keywords
Τυχαία Θέματα