Η EY λανσάρει πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης

Τη λειτουργία του «EY.ai», μιας ενοποιημένης πλατφόρμας, η οποία συνδυάζει τις ανθρώπινες δυνατότητες με την τεχνητή νοημοσύνη με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μετασχηματιστούν, εγκαινιάζει ο παγκόσμιος οργανισμός της EY.

Το EY.ai υποστηρίζεται από ένα οικοσύστημα τεχνητής νοημοσύνης και αξιοποιεί τις προηγμένες δυνατότητες της EY σε αυτή, παράλληλα με την εκτεταμένη επιχειρηματική, οικονομική και τεχνική εξειδίκευσή της στην εταιρική στρατηγική, τον λογιστικό έλεγχο, τη φορολογία, τις συναλλαγές, τον μετασχηματισμό και τη διαχείριση κινδύνων.

Η πλατφόρμα

αναπτύχθηκε μέσα από επενδύσεις της EY ύψους 1,4 δισ. δολαρίων. «Αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, έναν τεράστιο όγκο δεδομένων, την επιχειρηματική εμπειρία της ΕΥ και το οικοσύστημα των κορυφαίων στρατηγικών συμμαχιών της, το EY.ai αποτελεί μία πλατφόρμα που θα επιτρέψει στους πελάτες μας να ενσωματώσουν την τεχνητή νοημοσύνη, σε όλο το φάσμα των λειτουργιών των οργανισμών τους, με τρόπο υπεύθυνο και ανθρωποκεντρικό, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη όλων των ενδιαφερομένων μερών», σημείωσε ο Λάζαρος Πολυμενάκος, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος και Επικεφαλής Υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης της EY στην περιοχή EMEIA.

Keywords
Τυχαία Θέματα