Υστερούν στη βελτιστοποίηση των converged TV καμπανιών οι advertisers

Παρά τις μεγάλες χρονικές δεσμεύσεις για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων των converged TV campaigns, πολλοί advertising professionals παραδέχονται ότι δεν επιτυγχάνουν πλήρως αυτόν τον στόχο.

Σχεδόν το 90% των 250 ανώτερων στελεχών εμπορικών σημάτων και agencies που συμμετείχαν σε έρευνα της Innovid τον Αύγουστο, συμφώνησαν ότι η ενιαία θεώρηση των επιδόσεων σε όλες τις converged καμπάνιες -που ορίζονται ως γραμμική, connected TV και digital- είναι σημαντική και το 91% δήλωσε ότι τα standard KPIs στο converged TV advertising είναι σε κάποιο επίπεδο σημαντικά. Πάνω από το 60% δήλωσε ότι

σχεδιάζει να αυξήσει το budget για converged TV ads και περισσότεροι από τους μισούς (56%) δήλωσαν ότι ξοδεύουν περισσότερο από τον μισό χρόνο τους για να βελτιστοποιήσουν τέτοιου είδους καμπάνιες.

Όμως, μόλις το 40% βαθμολόγησε τις πρακτικές βελτιστοποίησης ως «πολύ καλές», ενώ οι υπόλοιποι δήλωσαν ότι οι προσπάθειές τους υπολείπονται. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι διότι οι καμπάνιες βελτιστοποιούνται λιγότερο συχνά από ό,τι μετρούνται.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα