Καμπάνια στο μετρό με συνδυασμό εικόνας και ήχου από την Jannis

Μια πρωτότυπη out-of-home ενέργεια σχεδίασε η Tempo OMD, η οποία διαχειρίζεται τα media του brand Jannis. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 360ο διαφημιστικής καμπάνιας η οποία «τρέχει» τις τελευταίες ημέρες σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, digital και outdoor σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

με τη δημιουργική επιμέλεια της Kitchen.was.

Η Tempo OMD, όπως περιέγραψε στο DailyFax, ο Κωνσταντίνος Γιαννακούσκας, Strategy Officer του agency, συνεργάστηκε με το brand και την Interbus SA, εντάσσοντας το βασικό claim της καμπάνιας «Πού πας χωρίς Jannis;», ως ηχητικό μήνυμα στους συρμούς του μετρό στην Αττική, με σκοπό να κερδίσει την προσοχή του επιβάτη και να τοποθετήσει και υπενθυμίσει το brand σε όλα τα σχετικά occasions κατανάλωσης.

Στόχος της ενέργειας ήταν να ξαφνιάσει ευχάριστα και να συνδέσει άμεσα το ηχητικό με το οπτικό μήνυμα εσωτερικά του συρμού, ενδυναμώνοντας το τελικό επικοινωνιακό αποτύπωμα. «Το μήνυμα αποτελεί για το κοινό το ιδανικό reminder, ώστε, αφενός, να λειτουργεί υπενθυμιστικά την κατάλληλη χρονική στιγμή, ενισχύοντας το awareness και, αφετέρου, να ενισχύει το intention to buy», εξήγησε ο Κ. Γιαννακούσκας. Το ηχητικό μήνυμα μεταδίδεται στο μετρό τη στιγμή που οι συρμοί επιβραδύνουν κατά την είσοδό τους στον εκάστοτε σταθμό και ο θόρυβος μειώνεται, κάτι που γίνεται πρώτη φορά και δίνει υπεραξία στην επικοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα