Η Accenture αναδείχθηκε 2023 Microsoft Partner of the Year στην Ελλάδα

Η Accenture και η Avanade αναδείχθηκαν ως 2023 Microsoft Global Systems Integrator (SI) Partner of the Year, για 18η φορά. Πέρα από τη διάκριση αυτή, η Accenture και η Avanade απέσπασαν 17 ακόμα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του

2023 Greece Country Partner of the Year για πρώτη φορά.

Επιπρόσθετα, η Accenture, η Avanade και η Microsoft ανακοίνωσαν πρόσφατα επέκταση της συνεργασίας τους με στόχο να βοηθήσουν τους οργανισμούς «να υιοθετήσουν την ανατρεπτική δύναμη της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης, η οποία επιταχύνεται μέσω του cloud, συμβάλλοντας ενεργά στο μετασχηματισμό τους», όπως τονίζεται.

«Οι διακρίσεις μας διαχρονικά σε διεθνές επίπεδο και για πρώτη σε φορά σε τοπικό -ως 2023 Microsoft Partner of the Year στην Ελλάδα- αντανακλούν την ισχυρή συνεργασία, την αφοσίωση και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετικές λύσεις στους πελάτες μας.

Είναι μια τρανταχτή απόδειξη των αδιάκοπων προσπαθειών και της βαθιάς τεχνογνωσίας των ομάδων μας, οι οποίες ανεβάζουν διαρκώς τον πήχη, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα», δήλωσε ο Κώστας Καμποσιώρας, Technology Lead της Accenture στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα