Stova Bambini by Stelios Manolas: Ένα ξεχωριστό και βραβευμένο luxury baby brand

Aυτοχρηματοδοτούμενη από το 1986, η Stova Bambini ξαναγεννήθηκε το 2009 από τον Στέλιο Μανωλά (δεύτερης γενιάς ιδιοκτήτη) και μέσα σε 10 χρόνια κατάφερε να γίνει leader στον χώρο της πολυτελούς ένδυσης και σχεδιασμού βάπτισης.

Με οποιεσδήποτε συνθήκες και με το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του παραγωγού, παρέμειναν 40 χρόνια Wholesaler με δίκτυο 140 συνεργαζόμενων καταστημάτων αποκλειστικά στη χονδρική πώληση, χωρίς e-shop ή κατάστημα λιανικής. Όλες οι συλλογές είναι χειροποίητες και σχεδιάζονται και παράγονται

100% στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας πεισματικά και με σθένος την ελληνική οικονομία στο ατελιέ και στο τμήμα παραγωγής σε ιδιόκτητο κτίριο. Τα υφάσματα τα προμηθεύονται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια υφαντουργίας της Ευρώπης, συνοδευόμενα από πιστοποιητικά OEKO-TEX®, Masters of Linen, καθώς απευθύνονται σε βρέφη και παιδιά.
Οι προδιαγραφές και τα αυστηρά standards της, οδήγησαν την Stova Bambini by Stelios Manolas στην πρώτη θέση πωλήσεων για πάνω από 10 έτη με αστρονομική ταχύτητα και σταθερά βήματα, όπως πιστοποιούν τα 140 συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής που φιλοξενούν και άλλα brands.

Μεγάλες παραγωγές φωτογραφίσεων και βιντεογραφήσεων
Η επένδυση της εταιρείας δεν σταματά εδώ, καθώς 4 φορές τον χρόνο πραγματοποιεί μεγάλες παραγωγές φωτογραφίσεων και βιντεογραφήσεων αντάξιες των προϊόντων.

Στην Stova Bambini by Stelios Manolas πιστεύουν ότι οι αλυσίδες ρούχων και η γρήγορη μόδα έχουν αλλοιώσει την αγάπη για το ποιοτικό ρούχο. Στη Stova Bambini σχεδιάζουν με πολύ προσοχή και λεπτομέρεια ένα ένδυμα πολυτελείας το οποίο να είναι άνετο και φιλικό για το παιδί, φτιαγμένο για να κρατήσει μια ζωή ως ενθύμιο, κι ας σχεδιάζεται για τη μοναδική στιγμή της βάπτισης.

Οι βασικότεροι πυλώνες που την διαφοροποίησαν στην αγορά είναι τα διαφορετικά σχέδια, τα υψηλών προδιαγραφών υφάσματα, η εξυπηρέτηση.

Athina Thomopoulou Commercial Director

«Το brand των επωνύμων»
Χαρακτηρίστηκαν ως το «brand των επωνύμων», όταν ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε όλα τα προφίλ αναγνωρίσιμων προσώπων, χωρίς να το επιδιώξουν. Η ποιότητα των προϊόντων, των υπηρεσιών της και η διακριτικότητά της στη διαχείριση των βαπτίσεων αυτών, έκαναν viral την Stova Bambini στον κύκλο των διασήμων.

Ένα luxury baby brand
Η Stova Bambini αναγνωρίζεται ευρέως στην αγορά ως luxury baby brand στη χονδρική αλλά και στην λιανική και πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική βιομηχανία, παρότι είναι η μοναδική παραγωγική εταιρεία στον χώρο της που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη χονδρική πώληση, ενώ δεν δια­θέτει φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλληλα, κατέχει την πρώτη θέση στον κλάδο της με αντι­κειμενικά κριτήρια τους πραγματικούς followers, το πρωτότυπο content, το υψηλό engangement χρηστών και πελατών στην αναπαραγωγή του υλικού της σελίδας της. Είναι η πρώτη με διαφορά εταιρεία του κλάδου σε οργανικά αποτελέσματα καθώς και σε SEO (Search Engine Optimization). Κατέχει εδώ και 10 χρόνια την υψηλότερη θέση στον κλάδο της σε followers και επισκεψιμότητα στη σελίδα Instagram. Άνοιξε πρώτη Instagram account στον κλάδο χωρίς να τρέχει διαφημιστικές καμπάνιες και παρότι το branding της σελίδας της περιορίζεται στη χονδρική χωρίς να δίνεται η δυνατότητα στους ακόλουθους της σελίδας να αγοράσουν απευθείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα