Ποιες είναι οι επτά διαφημιστικές καμπάνιες υποψήφιες για Emmy

Επτά διαφημιστικές καμπάνιες, καθώς και τα agencies και οι εταιρείες παραγωγής που τις επιμελήθηκαν αναδείχθηκαν, αυτήν την εβδομάδα, ως υποψήφιες για βραβείο Emmy για το 2023 στην κατηγορία «Outstanding Commercial». Ο θεσμός επιβραβεύει τηλεοπτικές καμπάνιες στη συγκεκριμένη κατηγορία από το 1997, ενώ οι φετινές υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν την περασμένη Τετάρτη στο Χόλιγουντ.

Υποψήφιες είναι οι εξής καμπάνιες: 1. «The Greatest – Accessibility» για την Apple από το εσωτερικό διαφημιστικό τμήμα της εταιρείας και την

εταιρεία παραγωγής Somesuch. 2. «Call Me With Timothée Chalamet» για το Apple TV+ σε δημιουργικό TBWA\Media Arts Lab και παραγωγή MJZ. 3. «Cost Of Beauty» για το Dove σε δημιουργικό της Ogilvy και παραγωγή Smuggler. 4. «Forever» για τη The Farmer’s Dog σε παραγωγή Sanctuary. 5. «Quiet The Noise» για το AirPods σε δημιουργικό TBWA\Media Arts Lab και παραγωγή Iconoclast TV. 6. «R.I.P. Leon» για την Apple και παραγωγή Biscuit Filmworks. 7. «The Singularity» για τη Squarespace από το εσωτερικό διαφημιστικό τμήμα της Squarespace και παραγωγή Smuggler. Ο νικητής θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα