«Φροντίζουμε τις στιγμές σου» από την Klinex

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Klinex είναι στον «αέρα» με μήνυμα «Φροντίζουμε τις στιγμές σου», ως ωδή στην ξεχωριστή σχέση που έχει καθένας και καθεμιά με την καθαριότητα. Μέσα από μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση αποτυπώνει τις αξίες του masterbrand Klinex, όπως οικειότητα, φροντίδα και εμπιστοσύνη, ταυτόχρονα με την ελευθερία «να ζεις το σπίτι αλλά και κάθε χώρο σου με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, κάθε στιγμή».

Η νέα

επικοινωνία που δημιούργησε η Solid Havas περιλαμβάνει ένα Equity main TV spot και θα πλαισιώνεται από προϊοντικά spots. Την παραγωγή των τηλεοπτικών spot έκανε η Stefi Productions. «Η καμπάνια μας αποτυπώνει τη δυνατή και μοναδική σχέση της Klinex με τους καταναλωτές.

Στον σχεδιασμό της εστιάσαμε στη μελέτη των νέων τάσεων που διαμορφώθηκαν ειδικά μετά την πανδημία, τόσο στην καθαριότητα και την υγιεινή, όσο και στη ζωτική σχέση των ανθρώπων με το σπίτι τους», δήλωσε η Μαριλένα Κρασάκη, Brand Manager Klinex της Unilever. Η νέα επικοινωνία θα αναπτυχθεί σε TV, Radio, Digital & Social Media κανάλια, ενώ θα υποστηριχθεί και από πλάνο OOH.

Keywords
Τυχαία Θέματα