Ετοιμάζει το Instagram τον νέο αντίπαλο του Twitter;

Υπάρχουν ενδείξεις ότι το Instagram ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον Ιούνιο μια ανταγωνιστική στο Twitter εφαρμογή, σύμφωνα με post του Substack από τη Social Media Marketer και CMO, Lia Haberman. Γνωστή επί του παρόντος ως «P92» ή «Barcelona», αυτή η εφαρμογή κειμένου μπορεί να είναι αποκεντρωμένη, όπως το Mastodon,

και προσβάσιμη μέσω του Instagram.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του Substack, οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν στην εφαρμογή με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους στο Instagram, επιτρέποντας τη μεταφορά στην αποκεντρωμένη εφαρμογή των ακολούθων, του βιογραφικού, κ.ά. Επίσης, σύμφωνα με το screenshot, οι χρήστες μπορούν να ένα πάτημα να ακολουθήσουν όλους τους λογαριασμούς που ακολουθούν στο Instagram.

Στη συνέχεια, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια ροή όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν αναρτήσεις κειμένου με όριο 500 χαρακτήρες με την επιλογή να επισυνάψουν συνδέσμους, φωτογραφίες και video διάρκειας έως και 5 λεπτών. Όπως και στο Twitter, θα μπορούν επίσης να αλληλεπιδρούν με likes, απαντήσεις και αναδημοσιεύσεις.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα