eTURN: Νέο e-Transformation Consulting Firm

Με την υπογραφή του Δημήτρη Θεοφάνους.

eTURN ονομάζεται η νέα εταιρεία του Δημήτρη Θεοφάνους, ενός από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο του eBusiness και του eCommerce τα τελευταία 15 χρόνια. Η eTURN είναι μια εταιρεία συμβούλων e-Transformation που εξυπηρετεί οργανισμούς που ανήκουν στον Ιδιωτικό, Δημόσιο και Κοινωνικό επιχειρηματικό τομέα, σε διάφορους

κλάδους (Retail, Fashion, Online Pharmacies, Energy, Services) προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Ψηφιακών, Λειτουργιών & Στρατηγικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Ο Δημήτρης Θεοφάνους, Managing Partner της eTURN, αναφέρει: «Η στροφή στο ηλεκτρονικό επιχειρείν τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες εξελίξεις της πανδημίας, επιτάχυναν τις αποφάσεις της συντριπτικής πλειονότητας των επιχειρήσεων να αναπτύξουν τα e-κανάλια τους, είτε αφορά πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών είτε την επικοινωνία αυτών.

Κατευθύνουμε τους πελάτες μας βάσει των αναγκών τους αλλά και το υπάρχον ψηφιακό τους επίπεδο, υπηρετώντας στρατηγικά 5 λέξεις: Sell, Serve, Speak, Save & Sizzle!». O Δημήτρης Θεοφάνους έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρειών, όπως οι Pizza Hut και KFC Ελλάδος, όμιλος Quest, ricardo.gr, brandsGalaxy.gr και airtickets.gr, ενώ υπήρξε και Πρόεδρος του GRECA την περίοδο 2015-2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα