Δυναμική παρουσία του CNN Greece στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Σημείο αναφοράς αποτέλεσε το ειδικά διαμορφωμένο studio του CNN Greece στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Μέσου, με τον θεσμό.

Περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες στο Φόρουμ έδωσαν συνεντεύξεις στο studio του CNN Greece, όπως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, καθώς και οι Υπουργοί,

Σταϊκούρας, Γεωργιάδης, Βορίδης και Χατζηδάκης, παρουσιάζοντας τις εκτιμήσεις τους για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Επιπλέον, το «παρών» έδωσαν στελέχη της πολιτικής σκηνής, επικεφαλής χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Τις τοποθετήσεις τους μοιράστηκαν διεθνείς αναλυτές και στελέχη από επιχειρήσεις όπως η Google, η Visa, η Phillip Morris International και η Airbnb, προσφέροντας τη διεθνή οπτική για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα.

Παράλληλα, δημοσιογράφοι του CNN Greece συντόνισαν μια σειρά από πάνελ, ενώ συμμετείχαν σε συζητήσεις και κλειστές ενημερώσεις. Ταυτόχρονα, μέσα από την ειδική ενότητα του CNN Greece, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω live streaming όλες τις εργασίες του Φόρουμ αλλά και να ενημερώνονται για τις εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα