Στην Concept PR ανέθεσε η Minoan Lines

Η Concept Communication Strategies ανέλαβε τη Below the Line επικοινωνία για τη Minoan Lines. Στόχος του πλάνου είναι η διατήρηση top of mind awareness για την εταιρεία σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο, μέσα από τις υπηρεσίες Στρατηγικής Επικοινωνίας, Media Relations, Social Media

Management, Influencers Marketing και Event Management που προσφέρει η Concept Communication Strategies.

Η Γιώτα Χουλιαρά, CEO και Managing Director της Concept Communication Strategies, αναφέρει: «Η συνεργασία αυτή αποτελεί επιστέγασμα των 18 ετών εξειδίκευσης στη χάραξη Στρατηγικής Επικοινωνίας και δημιουργίας positioning για εθνικά και πολυεθνικά brands. Είναι τιμητικό μία εταιρεία “ορόσημο” των πιο όμορφων και ποιοτικών αναμνήσεών μας, να εμπιστεύεται την Concept PR προκειμένου να αναδείξει περαιτέρω το brand στα ελληνικά δρώμενα.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή να ταξιδεύουμε με ένα από τα πολυτελή πλωτά παλάτια της Minoan Lines και, πλέον, έχουμε τη χαρά και την τιμή να σχεδιάζουμε από κοινού τα επόμενα “ταξίδια” μας. Η “σύμπλευση” με τη Minoan Lines φιλοδοξούμε να εξελιχθεί σε μία σειρά μοναδικών εμπειριών».

Keywords
Τυχαία Θέματα