Διπλά «Χρυσή» η Ζeniθ στα Sports Marketing Awards 2024

«Χρυσή» αναδείχθηκε η Zeniθ στην απονομή των βραβείων Sports Marketing Awards 2024, της Boussias Events. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενέργειας έλαβε δύο Gold βραβεία στις κατηγορίες «Best Use of Performance Marketing» και «Best Sponsorship Program / Strategy for Team Sports» για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της καμπάνιας «Be Part Of The Team», που δημιούργησε η Ogilvy

Greece, στο πλαίσιο της χορηγίας της Zeniθ προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor.

Με αφετηρία την digital πλατφόρμα Zeniθ Power Up, ο online διαγωνισμός «Be Part Of The Team» έδωσε τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς φιλάθλους να ταξιδέψουν με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor και να παρακολουθήσουν ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο Βελιγράδι, να λάβουν ένα premium πακέτο φιλοξενίας και να γνωρίσουν τους παίκτες της ομάδας από κοντά.

Η καμπάνια πλαισιώθηκε με μια ολιστική, «full-funnel» digital επικοινωνία, επιτυγχάνοντας υψηλά αποτελέσματα σε leads και δείκτες awareness, μέσα από την προβολή της στις πλατφόρμες Meta, Google και TikTok. Ταυτόχρονα, αξιοποιήθηκαν και τα αντίστοιχα κανάλια επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor, εξασφαλίζοντας πάνω από 2.500 συμμετοχές στον διαγωνισμό, σε διάστημα 10 ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα