Η Box Now έφτασε τις 100.000 θυρίδες

Η Box Now έφτασε τις 100.000 θυρίδες, πανελλαδικά, και με αφορμή αυτό το ορόσημο, σχεδιάζει μια σειρά δράσεων. Στα 3 χρόνια παρουσίας της, η Box Now επεκτάθηκε, τοποθετώντας θυρίδες σε όλη την Ελλάδα, προωθώντας έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης, χαρίζοντας ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου.

Οι αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών οδήγησαν σταδιακά και στην αύξηση του αριθμού των θυρίδων της Box Now, ενώ στόχος της εταιρείας είναι, μέχρι το τέλος

του 2024, να αγγίξει τις 150.000 μέσα από 3.000 Lockers.

Η Box Now επεκτείνεται, λαμβάνοντας υπόψη τη ζήτηση σε περιοχές στις οποίες παρατηρείται μεγάλη χρήση των lockers, προσθέτοντας ακόμα περισσότερα, όπως για παράδειγμα την τοποθέτηση 50+ νέων lockers στον Πειραιά ή επιλέγοντας νέα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει το δικό της «κατάστημα» με 240 θυρίδες στο κέντρο της Αθήνας, καθώς επίσης έχει τοποθετήσει lockers σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό και ΗΣΑΠ. Επίσης, η Box Now προαναγγέλλει την παρουσίαση νέων υπηρεσιών το επόμενο διάστημα. Τέλος, γιορτάζοντας τις 100.000 θυρίδες πανελλαδικά, από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 2 Μαΐου, προσφέρει δώρα μέσα από διαγωνισμούς και προσφορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα