To Ignite Ideas της Nestlé Ελλάς συνεχίζεται για 3η χρονιά

Το πρόγραμμα Ignite Ideas, μια πρωτοβουλία της Nestlé Ελλάς, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ACEin), συνεχίζεται για τρίτη χρονιά. Φέτος, για πρώτη φορά, το πρόγραμμα απευθύνεται σε έτοιμες επιχειρηματικές ομάδες και σε ατομικές συμμετοχές, με στόχο να αποκτήσουν επιχειρηματικές δεξιότητες και να αναπτύξουν μια λύση σε πραγματικό περιβάλλον.

Η

α΄ φάση ξεκίνησε με την υποβολή προτάσεων για τους θεματικούς άξονες του προγράμματος όπου δημιουργήθηκαν 9 startups και ερευνητικές ομάδες, καθώς και 11 νέες επιχειρηματικές ομάδες.

Στη διάρκεια της β΄ φάσης, οι εν λόγω ομάδες παρακολούθησαν εκπαιδευτικά workshops εστιασμένα στους τρόπους ανάπτυξης επιχειρηματικού μοντέλου, που συντόνισαν στελέχη του Κέντρου ACEin, αλλά και σε θεματικές Marketing και Branding, που υποστήριξαν οι εταιρείες Google Hellas και McCann Athens. Το φετινό πρόγραμμα υποστηρίζεται από τις εταιρείες Google Hellas, Κρητικός, McCann Athens, Metro και West, οι οποίες συμβάλλουν ουσιαστικά με τη διοργάνωση εκπαιδευτικών workshops.

Keywords
Τυχαία Θέματα