Η LG ιδρύει θυγατρική εταιρεία R&D στο Βιετνάμ

Το κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της LG Electronics στο Βιετνάμ έγινε θυγατρική εταιρεία με δραστηριότητα R&D, αποσκοπώντας στην ενίσχυση της ταχέως αναπτυσσόμενης δραστηριότητας της LG τον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου στο Ανόι του Βιετνάμ και παρευρέθηκαν

οι Nguyen Le Hung, Deputy Director of High Technology του Υπουργείου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Βιετνάμ, Oh Young-Ju, Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας στο Βιετνάμ και Lee Sang-Yong, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Εργαστηρίου R&D της LG Electronics Vehicle component Solutions (VS).

Η θυγατρική εταιρεία R&D με έδρα το Βιετνάμ θα αναλάβει την ανάπτυξη και τον ποιοτικό έλεγχο λογισμικού για συστήματα Infotainment εντός του οχήματος (IVI), τα οποία αποτελούν βασικό σημείο όπου εστιάζει ο τομέας mobility της εταιρείας.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς Strategic Analytics, η LG ηγείται της παγκόσμιας αγοράς συστημάτων IVI με μερίδιο 23% από το τρίτο τρίμηνο του 2022. Η εταιρεία έχει πλέον καταγράψει διψήφιο μερίδιο στην αγορά IVI για δύο διαδοχικά έτη.

Η LG σκοπεύει, επίσης, να αυξήσει το εργατικό δυναμικό στη νεοσύστατη LG Electronics Development Vietnam, Ltd., ενισχύοντας τον αριθμό των εξειδικευμένων επαγγελματιών περισσότερο από 30%, από 750 σε 1.000 υπαλλήλους, μέχρι το 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα