Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» συμπράττει με το σωματείο «Ελίζα»

Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» και το Ελίζα – Σωματείο Ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μέσα από το διαδίκτυο. Οι δύο οργανισμοί συστρατεύονται για να υποστηρίξουν την ευρωπαϊκή κίνηση του ελβετικού Fluri Foundation, που με την πρωτοβουλία του «Justice Initiative», εργάζεται για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας στα παιδιά, με επίκεντρο την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης μέσα από το διαδίκτυο.

Το Ελίζα ηγείται της πρωτοβουλίας αυτής στην Ελλάδα

και συμπορεύεται με τη «Συμμαχία για την Ελλάδα» για να υποστηρίξει την καμπάνια συλλογής υπογραφών που ξεκίνησε στο Παρίσι στις 21/2/23 με την υποστήριξη της ΕΕ, θυμάτων κακοποίησης και άλλων διεθνών φορέων.

«Μαζί μπορούμε και πρέπει να απαιτήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει τη νομοθεσία και λαμβάνοντας μια παγκόσμια ηγετική θέση να ψηφίσει υπέρ της τρέχουσας πρότασης EU CSAM, που καθιστά δύσκολη ή αδύνατη την κακοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο. Καλούμε όλα τα μέλη μας, εταιρείες και επιιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα, φορείς του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, καθώς και κάθε ενεργό πολίτη, να ψηφίσουν την πρόταση #safeforkids για ένα διαδίκτυο ασφαλές για τα παιδιά», αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα