Συνεργασία Public – MediaMarkt στην κατηγορία Οικιακών Συσκευών και Τηλεοράσεων

Public και η MediaMarkt με μήνυμα «Μαζί για ένα Σπίτι όπως το έχεις φανταστεί» συνεργάζονται στην κατηγορία των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων, δημιουργώντας μία ενιαία και ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

H συνεργασία προσφέρει στους καταναλωτές τις ίδιες τιμές και προσφορές, μια ποικιλία χιλιάδων προϊόντων από επώνυμα brands, μια κοινή εξειδικευμένη ομάδα στα καταστήματα και νέους

ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Στους ευέλικτους τρόπους πληρωμής περιλαμβάνονται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική μέσω Klarna, αλλά και η δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 36 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική, μέσω της υπηρεσίας Flex Pay.

Παράλληλα, αναβαθμίζουν τα 13 καταστήματα MediaMarkt σε όλη την Ελλάδα σε Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς», προσφέροντας μαζί, μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών. Επιπλέον, για το διάστημα 6-9 Απριλίου, στα ανανεωμένα καταστήματα Public-MediaMarkt στη Λ. Συγγρού και στο Μαρούσι, τα δύο brands θα παρέχουν στους καταναλωτές προσφορές -20% σε όλα τα προϊόντα. Για να επικοινωνηθεί η νέα συνεργασία στο κοινό έχει δημιουργηθεί σχετική καμπάνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα