Retailer of the Year η Lidl Ελλάς στα Supermarket Awards 2023

Ηχηρό «παρών» έδωσε ο κλάδος των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών τους στην απονομή των Supermarket Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport. Τα βραβεία του θεσμού, που φέτος κλείνει 12 χρόνια, προέκυψαν από την αξιολόγηση της Επιτροπής, στην οποία συμμετείχαν 20 εκπρόσωποι φορέων του κλάδου, ακαδημαϊκοί και ειδικοί αναλυτές, με Πρόεδρο τον Καθηγητή Γεώργιο Δουκίδη.

Ειδικότερα, Retailer

of the Year αναδείχθηκε η Lidl Ελλάς, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους, σύμφωνα με τα βραβεία που κατέκτησε (7 Gold, 4 Silver, 7 Bronze). To Platinum Award απονεμήθηκε στην πρωτοβουλία Καινοτόμο Πρόγραμμα «Sinon» της Διαμαντής Μασούτης, που βαθμολογήθηκε με την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των υποψηφιοτήτων, ανεξαρτήτως ενότητας και κατηγορίας.

Επιπλέον, τον τίτλο του Top Rated Project στην Ενότητα Λιανεμπόριο/ Σούπερ Μάρκετ κατέκτησε η πρωτοβουλία Καινοτόμο Πρόγραμμα «Sinon» της Διαμαντής Μασούτης, Top Rated Project στην Ενότητα Προμηθευτές Ταχυκίνητων Προϊόντων (Food & Non-Food) κατέκτησε η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ, με την πρωτοβουλία «Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ – Με τη ματιά στραμμένη στην ιστορία δημιουργούμε προοπτική για το μέλλον», στην Ενότητα Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου/ Προμηθευτών FMCG, Top Rated Project αναδείχθηκε η πρωτοβουλία της Metro ΑΕΒΕ «Metro Connect – Από το σύννεφο στο ράφι», ενώ στην Ενότητα Προμηθευτές Λύσεων & Υπηρεσιών τον τίτλο Top Rated Project απέσπασε η Pockee Suite για την πρωτοβουλία «Pockee Market Intelligence | Η Βέλτιστη Λύση Παρακολούθησης και Ανάλυσης Προσφορών και Τιμών».

Η φετινή διοργάνωση των Supermarket Awards απένειμε τιμητική διάκριση για τη συνεισφορά του στον κλάδο του λιανεμπορίου στον Παντελή Παντελιάδη, την οποία παρέλαβε ο Αριστοτέλης Παντελιάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Metro.

Keywords
Τυχαία Θέματα