Η UPS εξαγοράζει την MNX Global Logistics, στόχος η επέκταση στην υγειονομική περίθαλψη

Η UPS συνήψε συμφωνία για την απόκτηση της MNX Global Logistics (MNX), ενός παγκόσμιου παρόχου logistics.

Μόλις ολοκληρωθεί, η εξαγορά θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια και δυνατότητες στους πελάτες της UPS στο κομμάτι της υγειονομικής περίθαλψης και σε συναφείς

βιομηχανίες που βασίζονται σε ευαίσθητες στο χρόνο λύσεις logistics.

«Η UPS προσφέρει ήδη εκτεταμένες δυνατότητες και κορυφαία στον κλάδο έγκαιρη παράδοση στους πελάτες της, και αυτό το εύρος και η αξιοπιστία είναι ο λόγος που μας εμπιστεύονται», δήλωσε η πρόεδρος της UPS International, Healthcare and Supply Chain Solutions Kate Gutmann.

Όπως είπε, «Μαζί με την MNX, θα προωθήσουμε αυτήν την αξιοπιστία και την ταχύτητα παγκοσμίως, ειδικά για τους πελάτες μας στη UPS Healthcare. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε υπηρεσίες που προσφέρουν μοναδική αξία στους πελάτες μας και δημιουργούν πρόσθετες ευκαιρίες ανάπτυξης για την UPS».

Όπως αναφέρεται, οι δυνατότητες της MNX στα ραδιοφαρμακευτικά προϊόντα και στα ελεγχόμενης θερμοκρασίας logistics θα βοηθήσουν την UPS Healthcare και τη θυγατρική της Marken να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για αυτές τις υπηρεσίες στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης.

Μαζί με την UPS Express Critical, η εταιρεία θα προσφέρει κορυφαίες στον κλάδο υπηρεσίες σε πελάτες που έχουν ανάγκη από logistics κρίσιμης σημασίας τόσο σε επίπεδο χρόνου, όσο και ευαίσθητων σε θερμοκρασία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας με την UPS για να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις logistics σε πελάτες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο CEO της MNX, John Labrie.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Με την ένταξή μας στην UPS, θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία της ομάδας MNX σε παγκόσμια, κρίσιμα χρονικά logistics εντός του εκτεταμένου δικτύου της UPS, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Quad-C Management για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Η MNX είναι πεπεισμένη ότι η UPS είναι ο καλύτερος συνεργάτης για να μας βοηθήσει να οδηγήσουμε την επιχείρησή μας στο μέλλον».

Αξίζει να αναφερθεί ότι, το deal θα ολοκληρωθεί ως τα τέλη του έτους, εφόσον ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις των ρυθμιστικών αρχών.

Προς το παρόν, οι αξία και οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν αποκαλυφθεί, ενώ η J.P. Morgan Securities LLC λειτουργεί ως αποκλειστικός οικονομικός σύμβουλος και η King & Spalding ως νομικός σύμβουλος της UPS.

Το άρθρο Η UPS εξαγοράζει την MNX Global Logistics, στόχος η επέκταση στην υγειονομική περίθαλψη εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-ups-prochora-stin-apoktisi-tis-mnx-global-logistics-stochos-i-epektasi-stin-ygeionomiki-perithalpsi.htm
Τυχαία Θέματα