Redesign για το Mad Viral

Το Mad Viral, το πρωτότυπο θεματικό τηλεοπτικό κανάλι του Mad με περιεχόμενο από YouTube creators, που μεταδίδεται αποκλειστικά από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV, προχώρησε σε redesign, υιοθετώντας φρέσκο look & feel και ενδυναμώνοντας το πρόγραμμά του με νέες ζώνες και περιεχόμενο.

Μάλιστα, το Mad

Viral φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη της τηλεόρασης TikTok περιεχόμενο από γνωστούς creators της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Στις νέες ζώνες του προγράμματος, όπως είναι οι #FitnessCoaches, #KitchenMasters, #VlogBusters και #Vodcasts, το κοινό έχει στη διάθεσή του εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο που αφορά το wellness και healthy living, συνταγές, αλλά και vlogs και video podcasts με αντικείμενο τη μόδα, την ομορφιά, τα ταξίδια, το lifestyle και πολλά ακόμα. Από το Mad Viral δεν λείπουν και οι νέες μουσικές ζώνες, όπως η ζώνη Mad Radio Hits of the Week, οι ζώνες TikTok Hits, Electro Hits, Discovery και Worlds Hits.

Τέλος, το look & feel του καναλιού ανανεώθηκε με νέα channel IDs, σηματοποιήσεις και πλήρως ανανεωμένα γραφιστικά elements.

Keywords
Τυχαία Θέματα