Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα Κύπελλο Δύναμης!

Δεν υπάρχει στραγγιστό γιαούρτι με περισσότερες πρωτεΐνες από τη φύση του*
Το ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό φτιάχνεται με περισσότερα από 3 λίτρα γάλα άριστης ποιότητας και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, χάρη στον απόλυτα φυσικό τρόπο στράγγισης.
Με την πλούσια γκάμα του σε 5% και 1,5% λιπαρά σε συσκευασίες κυπέλλου 200 γραμμαρίων και 1 κιλού, αλλά και με την επιλογή του ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό Χωρίς Λακτόζη 1,5% για όσους έχουν δυσανεξία στη

λακτόζη, απαντά στις ανάγκες κάθε σύγχρονου καταναλωτή… πάντα με την εγγύηση ποιότητας ΝΟΥΝΟΥ.

Ξεκινάς δυνατά την ημέρα σου;
Το ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό σε καλεί να ανακαλύψεις αν λαμβάνεις την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης στο ξεκίνημα της ημέρας, μπαίνοντας στο www.proteinbreakfast.gr. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα υπολογίζει την πραγματική ανάγκη του οργανισμού, ανάλογα με τον τρόπο ζωής κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, με δεδομένο τις διαφορετικές ανάγκες σε πρωτεΐνη που έχει, βάσει της ηλικίας και των συνηθειών του.

Παράγεται στο Πρότυπο εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα
Το ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό παράγεται στην Ελλάδα, στο πιστοποιημένο Πρότυπο εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ της FrieslandCampina Hellas στην Πάτρα, το οποίο λειτουργεί από το 2004, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τις αυστηρότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας, εφαρμόζοντας, παράλληλα, βραβευμένα προγράμματα βιωσιμότητας για την προστασία του περιβάλλοντος με σπουδαία αποτελέσματα.

Είναι ένα προϊόν της FrieslandCampina Hellas, της εταιρείας που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των γαλακτοκομικών, αλλά και στις καρδιές των καταναλωτών με την ιστορία των 90+ χρόνων του ΝΟΥΝΟΥ στη χώρα μας. Πιστή στη στρατηγική βιωσιμότητας «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη» και με γνώμονα τον πυλώνα «καλύτερη διατροφή» η FrieslandCampina Hellas διαθέτει στην ελληνική αγορά γαλακτοκομικά προϊόντα, που αγκαλιάζουν τις ανάγκες και τις νέες τάσεις των σύγχρονων καταναλωτών, οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν μια υγιεινή, γευστική και, παράλληλα, θρεπτική διατροφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα