Publicis: Η Epsilon λανσάρει νέα βελτιωμένη retail media πλατφόρμα

Μια βελτιωμένη διευρυμένη έκδοση της retail media πλατφόρμας της, η οποία όπως υποστηρίζει, είναι η πρώτη η οποία θα καταφέρει να συνδυάσει την τεχνητή νοημοσύνη με το identity στον ad server, παρουσίασε η Epsilon, ιδιοκτησίας Publicis.

Η πλατφόρμα, προηγουμένως γνωστή ως Citrus Ad, powered by Epsilon,

την οποία το agency είχε εξαγοράσει προ τριών ετών, μετονομάζεται τώρα σε Epsilon Retail Media. Ενσωματώθηκε δε με την Epsilon, ώστε να δημιουργηθεί μια διευρυμένη υπηρεσία retail media, η οποία συνδυάζει τις in-store δυνατότητες της Citrus Ad με τη δυνατότητα off-site επέκτασης της Epsilon, η οποία διαθέτει 300 εκατ. μοναδικά IDs καταναλωτών στη βάση δεδομένων της.

Η τελευταία έκδοση λέγεται ότι θα προσφέρει μια ενιαία εικόνα των πελατών ενός retailer, με τη χρήση AI και ότι θα λαμβάνει πολύ γρηγορότερα αποφάσεις σχετικά με την προβολή βέλτιστων διαφημίσεων σε καθέναν από αυτούς τους πελάτες. Στις πρόσθετες δυνατότητες του τελευταίου offering περιλαμβάνονται πλατφόρμα με δεδομένα πελατών και έναν «καθαρό» χώρο σχεδιασμένα να συνεργάζονται, αλλά και να χρησιμοποιούνται ανεξάρτητα, ανάλογα με τις ανάγκες των retailers και των διαφημιστικών τους.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα