Influencer Marketing Awards ‘24: Μεγάλοι νικητές οι MSL / Publicis Groupe, Adidas, Unboxholics, Ogilvy & Cosmote

Μια σειρά από εξαιρετικές δουλειές influencer marketing εξέτασε η Κριτική Επιτροπή των Influencer Marketing Awards ‘24, αναζητώντας ανάμεσά τους τις πιο επιτυχημένες και επιδραστικές. Τα αποτελέσματα αυτής της αναζήτησης αποκαλύφθηκαν την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε στο γεμάτο από επαγγελματίες του χώρου, Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων που διοργάνωσε για 5η χρονιά η Boussias Events, ήταν η Μαίρη Συνατσάκη,

Content Creator & Entrepreneur, η οποία μαζί με 31 ακόμα καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής αγοράς της Επικοινωνίας ανέλαβαν το έργο της αξιολόγησης και ανέδειξαν μεγάλους νικητές των φετινών βραβείων τους:

Influencer Agency of the Year: MSL / Publicis GroupeInfluencer Brand of the Year: AdidasInfluencer of the Year: UnboxholicsInfluencer Dream Team of the Year: Η ομάδα influencers της καμπάνιας What’s Up by Cosmote – «You. Made By You» από την Ogilvy

Αντίστοιχα, με Platinum, την ύψιστη διάκριση για κάθε ενότητα, τιμήθηκαν οι παρακάτω εταιρείες:

H Ogilvy στην ενότητα «Best Influencer Marketing per Industry» & «Best Use of Platforms for Influencer Marketing»Η Anthings στην ενότητα «Best Influencer Marketing Strategy»Η MSL / Publicis Groupe για την ενότητα «Growth & Creativity in Influencer Marketing»Η Digital Minds για την ενότητα «Best Influencers».Μαίρη Συνατσάκη, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής δήλωσε σχετικά με τα φετινά βραβεία: «Είμαι ενθουσιασμένη που φέτος είχα τη χαρά να συμμετέχω στα βραβεία, ως Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Influencer Marketing Awards. Η διαδικασία επιλογής ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς είχα την ευκαιρία να έρθω πιο κοντά σε όλες τις καμπάνιες και τους συμμετέχοντες. Οφείλω να ομολογήσω ότι η μάχη ήταν “στήθος με στήθος” καθώς ήταν όλες εξαιρετικά αξιόλογες προσπάθειες. Η μαγική τελετή απονομής ήταν πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, καθώς όλοι μαζί τιμήσαμε τόσο τους νικητές όσο και όλες τις υποψηφιότητες. Τα συγχαρητήρια μου και σε εκείνους που δούλεψαν για να απολαύσουμε αυτό το εξαιρετικό event»!

Τις εξαιρετικές στρατηγικές, τις επιτυχημένες καμπάνιες αλλά κυρίως τους αφοσιωμένους ανθρώπους και τις ομάδες πίσω από αυτές, επιβράβευσαν οι κορυφαίες, of the Year, διακρίσεις της φετινής, πέμπτης, κατά σειρά, απονομής των Influencer Marketing Awards.

Αλέξης Μυλωνάς, MSL Brand Lead

Influencer Agency of the Year
MSL / Publicis Groupe
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για 2η συνεχόμενη χρονιά η MSL, κατάφερε να αναδειχθεί ως “Influencer Agency of the Year”»
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η MSL, το PR agency του Publicis Groupe, κατάφερε να αναδειχθεί ως “Influencer Agency of the Year”. Η επιτυχία αυτή ανήκει πρώτα από όλα στην καταπληκτική ομάδα της MSL που σε καθημερινή βάση παραδίδει υψηλού επιπέδου δουλειά. Μεγάλη βεβαίως είναι και η συνεισφορά των άλλων brands του Publicis Groupe Greece, καθώς πολλά από τα projects μας γίνονται σε συνεργασία μαζί τους. Κλειδί επίσης, για αυτήν τη συνεχιζόμενη επιτυχία είναι η αρμονική συνεργασία μας με τους εξωτερικούς συνεργάτες μας αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μεγάλα παγκόσμια brands, όπως η Adidas, το Disney+, η Visa, τα Oreo και η Trident, για projects των οποίων κερδίσαμε συνολικά 23 βραβεία στα Influencer Marketing Awards 2024».

Φαίη Πετρουλάκη, Director Brand Communications & PR Southeast Europe, Adidas

Influencer Brand of the Year
Adidas
«Οι ενέργειές μας ένωσαν φωνές, ιδιότητες, στυλ, ηλικίες, μεταδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης και μοναδικότητας»
«Είμαστε υπερήφανοι για την ανάδειξη της Adidas ως Influencer Brand of the Year στα Influencer Marketing Awards 2024. Το 2023 ήταν μια γεμάτη χρονιά για εμάς, με μεγάλες καμπάνιες, όπως το «Welcome to Club Originals» που είχε στόχο να αναδείξει τη μοναδικότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του, αλλά και το «1000 Originals» που μας έδωσε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους fans της Adidas για τη στήριξή τους στο brand. Οι ενέργειές μας ένωσαν φωνές, ιδιότητες, στυλ, ηλικίες, κάτω από την ίδια ομπρέλα, μεταδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης και μοναδικότητας. Στην Adidas αναγνωρίζουμε ότι κάθε άνθρωπος ξεχωριστά είναι μια πηγή δύναμης για το brand και κατά συνέπεια το κλειδί για την επιτυχία του. Γι’ αυτό, είμαστε ευγνώμονες τόσο για τους partners που συμμετείχαν στις καμπάνιες μας, όσο και για το κοινό που τις αγκάλιασε, και δίνουμε με όλους ραντεβού για ένα συναρπαστικό 2024, με τη νέα inspirational καμπάνια μας, “You Got This”».

Βίκυ Φίλη, Head of Influence & Group Account Director, Ogilvy

Influencer Dream Team of the Year
Η ομάδα influencers της καμπάνιας What’s Up by Cosmote – «You. Made By You» από την Ogilvy
Ogilvy
Η δημιουργικότητα της Ogilvy, το πάθος του πελάτη και μια δυνατή ομάδα influencers
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις τιμητικές διακρίσεις που απέσπασαν οι καμπάνιες για το πρόγραμμα “You. Made By You.” του What’s Up της Cosmote και για την πρωτοποριακή εφαρμογή Cosmote Chronos. Η δημιουργικότητα της Ogilvy, το πάθος του πελάτη μας να πρωτοπορεί επικοινωνιακά και μια δυνατή ομάδα influencers, που διέδωσαν τα μηνύματά μας με τον πιο αυθεντικό τρόπο, ήταν τα στοιχεία που συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή. Ευχαριστούμε πολύ την κριτική επιτροπή που ξεχώρισε τις πρωτότυπες αυτές ιδέες, οι οποίες κατάφεραν μέσα από την αξιοποίηση influencers να μιλήσουν στις καρδιές του κόσμου».

Δικαία Μιχελή, What’s Up Brand Communication Lead

Cosmote
«Παράδειγμα του πώς δημοφιλείς προσωπικότητες μπορούν να συστρατευτούν για ένα κοινό σκοπό»
«Είναι τιμή και χαρά μας να λαμβάνουμε αυτήν τη διάκριση, καθώς αποτελεί παράδειγμα του πώς δημοφιλείς και καταξιωμένες προσωπικότητες, από διαφορετικούς χώρους, μπορούν να συστρατευτούν για ένα κοινό σκοπό. Στο What’s Up της Cosmote στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους νέους μέσω του προγράμματός μας “You. Made By You” έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουμε ένα ταξίδι προσωπικής ενδυνάμωσης για τους νέους. Στα πλαίσια της προώθησης αυτού του πρωτοποριακού προγράμματος, συνεργαστήκαμε τόσο με τους ομιλητές όσο και με επιλεγμένους influencers και δημιουργήσαμε αυθεντικό περιεχόμενο με στόχο να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους νέους, ώστε να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους και να σχεδιάσουν τα επόμενα τους βήματα, πιο σίγουροι πλέον για τον εαυτό τους».

Unboxholics, Content innovators

Influencer of the Year
Unboxholics
«Ξεκινήσαμε από την πόλη της Αριδαίας και σήμερα έχουμε φτιάξει μία κοινότητα με πάνω από 1Μ subscribers»
«Θα θέλαμε εκ μέρους όλης της ομάδας των Unboxholics να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τα Influencer Marketing Awards για την τιμή που μας έκαναν με το βραβείο Influencer Of The Year. Ξεκινήσαμε από τον παγωμένο βορρά και την πόλη της Αριδαίας και σήμερα έχουμε φτιάξει μία κοινότητα με πάνω από 1Μ subscribers στο YouTube. Το τερματίσαμε και συνεχίζουμε! Tέλος, ένα μεγάλο shout out και στην οικογένεια της Digital Minds που μας στήριξε από την αρχή και μαζί φτάσαμε στο φετινό Platinum Award».

Ως το φυσικό αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας, αλλά και ως κίνητρο και ώθηση για νέες δημιουργικές δουλειές είδαν οι Platinum νικητές τις διακρίσεις τους.

Κώστας Χαμαλίδης, Founder & CEO, Digital Minds

Platinum Winner / Digital Minds
«Το επιστέγασμα μιας ομαδικής προσπάθειας να παραμένουμε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις τελευταίες τάσεις»
«Τα Influencer Marketing Awards έχουν γίνει πια αγαπημένος θεσμός για την Digital MInds και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η αγάπη είναι αμφίδρομη, αφού κάθε χρόνο η δουλειά μας αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται. Φέτος, φύγαμε από τη μεγάλη αυτή βραδιά με 22 βραβεία, ανάμεσα τους Bronze, Silver και Gold, και ένα Platinum Award για τον Influencer οf The Year, που για άλλη μία χρονιά σήκωσαν οι Unboxholics. Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά το επιστέγασμα μιας ομαδικής προσπάθειας να παραμένουμε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, εξυπηρετώντας με επιτυχία τη δημιουργία περιεχομένου και τη συνολική διαχείριση της ψηφιακής παρουσίας των σημαντικών πελατών μας. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε ότι more great content coming your way»!

Ανθή Αβραμέα, Owner, Anthings

Platinum Winner / Anthings
«Η διάκριση αυτή μας δίνει την ώθηση για νέες δημιουργικές δουλειές»
«Είναι μεγάλη μας χαρά να λαμβάνουμε μια τόσο μεγάλη διάκριση στα Influencer Marketing Awards στην κατηγορία Best Influencer Marketing Strategy. Είμαστε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο με συνέπεια τα τελευταία 17 χρόνια με σταθερούς συνεργάτες οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για τη δημιουργία αυτής της καμπάνιας . Η ομάδα της Anthings σε συνεργασία με τα στελέχη της Nyx Proffesionnal Make Up και την κατάλληλη επιλογή των influencers για το project Βαrbie X Nyx δημιούργησαν content on brand με αποτέλεσμα να έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό και τα ratings να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι και η διάκριση αυτή μας δίνει την ώθηση για νέες δημιουργικές δουλειές»!

Σοφία Τσεμπερά, Digital Communication & Brand PR Specialist, AB Vassilopoulos

Gold Winner / ΑΒ Βασιλόπουλος
«Κλείνουμε με μια υπόσχεση, να συνεχίσουμε να προωθούμε την αειφορία και την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον»
«Είμαστε πολύ περήφανοι που το πρωτοπόρο πρόγραμμα συλλογής κουπονιών της ΑΒ, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα “Εξερευνούμε τον Ωκεανό”, απέσπασε τριπλή διάκριση, Gold, Silver και Bronze, στα φετινά Influencer Marketing Awards. Στο σημερινό οn line περιβάλλον, η επικοινωνία των μαρκών ενδυναμώνεται μέσα από τις συνεργασίες με digital influencers, δίνοντας το βήμα και την ευκαιρία στα brands να διαδράσουν καθημερινά και να έρθουν κοντά με τους καταναλωτές στα SoMe. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες που με αφοσίωση και ενθουσιασμό αγκάλιασαν την ενέργεια και φυσικά στην ομάδα της ΑΒ Βασιλόπουλος. Κλείνουμε με μια υπόσχεση, να συνεχίσουμε να προωθούμε την αειφορία και την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον μέσω καινοτόμων προγραμμάτων και πρωτοβουλιών, και αυτή η αναγνώριση μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας»!

Περισσότερες πληροφορίες και ο πίνακας νικητών στο www.influencermarketingawards.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα