On air η νέα global καμπάνια της Freenow από το BMB Agency

Στην υπηρεσία της Freenow εστιάζει η νέα της παγκόσμια καμπάνια, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος έχει γυριστεί στην Αθήνα, ενθαρρύνοντας το ελληνικό κοινό να κατεβάσει το No1 Taxi app στην Ελλάδα για να έχει ταξί όπου και όποτε το χρειαστεί γρήγορα, εύκολα και

με ασφάλεια.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η 3η παγκόσμια καμπάνια της Freenow, με τίτλο «Με τη Freenow έχεις ταξί κάθε στιγμή» η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το BMB Agency, τον δημιουργικό συνεργάτη της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο από το 2022. Αποτελεί δε, μια πλήρως ενσωματωμένη καμπάνια που εκτείνεται από την TV, το ραδιόφωνο και ΟΟΗ έως digital κανάλια και social media.

Το σποτ σκηνοθέτησε ο Taz Tron Delix από την Birth Films. Ο Grae Barnes, VP Brand & Communication της Freenow αναφέρει: «Σήμερα, με την έναρξη της νέας μας παγκόσμιας καμπάνιας στην Ελλάδα, σηματοδοτούμε μια μεγάλη μέρα για τη Freenow. Ως η κορυφαία εφαρμογή ταξί στην Ευρώπη, η καμπάνια μας δείχνει μια σειρά από περιστάσεις όπου εκατομμύρια επιβάτες χρησιμοποιούν την εφαρμογή μας για να μετακινηθούν στις πόλεις τους. Παρουσιάζουμε στιγμιότυπα από τις ζωές δύο πρωταγωνιστών που κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς καθώς μετακινούνται απρόσκοπτα από τη δουλειά, στη διασκέδαση και στα πάντα ενδιάμεσα, όλα με Freenow ταξί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ανυπομονούμε να δούμε την καμπάνια να κυκλοφορεί και στις άλλες αγορές μας σε όλη την Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα