O Peter Dorrington κεντρικός ομιλητής στο CX Summit 2024

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πολλές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν εντονότερο ανταγωνισμό και ειδικά στο διαδίκτυο όπου μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν από το σύνολο. Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να επεκτείνεται και την υιοθέτηση του ΑΙ, υπάρχει, επίσης, ο κίνδυνος να χάσουμε «τη ματιά» του πελάτη. Ωστόσο, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα.

Όταν άλλοι παράγοντες όπως η τιμή και η απόδοση είναι περίπου ίσοι, η ενσυναίσθηση είναι αυτή που οδηγεί τους πελάτες να παραμένουν πιστοί, να μένουν περισσότερο και να ξοδεύουν περισσότερα. Πολλοί οργανισμοί εξακολουθούν να αγωνίζονται να ποσοτικοποιήσουν

τον ρόλο της ενσυναίσθησης στην εμπειρία των πελατών, και ιδιαίτερα τον μετρήσιμο αντίκτυπό της στα έσοδα και το κόστος.

Ως αποτέλεσμα, είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια ισχυρή επιχειρηματική απόφαση για επένδυση σε empathetic CX. Σε αυτήν την κεντρική ομιλία του, ο Peter Dorrington, Συνιδρυτής και Chief Strategy Officer της Anthrolytics, στο πλαίσιο του CX Summit 2024, θα εξηγήσει το τι εννοούμε με τον όρο «ενσυναίσθηση», ειδικά στον ψηφιακό κόσμο και θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα: Πώς οι καταναλωτές λαμβάνουν αποφάσεις και ποιος είναι ο ρόλος της προηγούμενης εμπειρίας και των συναισθημάτων.

Γιατί η διάθεση είναι τόσο ισχυρός παράγοντας πρόβλεψης της συμπεριφοράς των πελατών; Ο Peter είναι ο εφευρέτης του Predictive Behavioral Analytics και ειδικός στη Διαχείριση Εμπειριών Πελατών και Εργαζομένων. Τα τελευταία 25 χρόνια, συμβουλεύει Διοικητικά Συμβούλια οργανισμών σχετικά με τη στρατηγική χρήση δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων που σχετίζονται με την εμπειρία πελατών και εργαζομένων και τη διαχείριση αφοσίωσης, και είναι βραβευμένος συγγραφέας και ομιλητής. Διαθέσιμα Early Bird εισιτήρια -10% έως 11/12. Πληροφορίες στο www.cxsummit.live.

Keywords
Τυχαία Θέματα