Ολοκληρώθηκε το 8ο Ετήσιο Συνέδριο Βιώσιμης Ανάπτυξης

Περισσότεροι από εκατό εκπρόσωποι επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί, φοιτητές και απόφοιτοι παρακολούθησαν το 8ο Annual Sustainability Summit με τίτλο «Sustainability-ESG Manager: Leading the Low Carbon Economy Transition», που διοργάνωσε τo ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE), τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Ο

Καθηγητής Eric Soderquist, Διευθυντής του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης και ο Νίκος Αυλώνας, Πρόεδρος του Kέντρου Αειφορίας (CSE) και Επισκέπτης Καθηγητής σε θέματα Bιώσιμης Ανάπτυξης του MBA International, στην εισαγωγική του ομιλία, αναφέρθηκε στις νέες ευρωπαϊκές νομοθεσίες για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν τα στελέχη που ασχολούνται με θέματα Βιωσιμότητας-ESG.

Στο συνέδριο και panel που συντόνισε ο Ν. Αυλώνας πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από τρία στελέχη της ελληνικής αγοράς, την Έλενα Αθουσσάκη, Chief Sustainability Officer στη Motor Oil Group, τον Σπύρο Κίντζιο, Director, Corporate Development στη Uni-Pharma Kleon Tsetis Pharmaceutical Laboratories SA και απόφοιτος του MBA International και την Ευαγγελία Γκλεζάκου, Senior Sustainability Manager στην Dimand SA.

Κατά τη διάρκεια του Sustainability Summit δόθηκαν διακρίσεις σε ηγέτες και managers της βιώσιμης ανάπτυξης που έχουν υλοποιήσει, διαχρονικά, πρωτοβουλίες με άξονα το περιβάλλον και την κοινωνία κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα