Matrix Fitness και Alterlife οι κορυφαίοι νικητές!

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής των φετινών Fitness Awards, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του fitness και διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες και προϊόντα στον ευρύτερο χώρο της άσκησης και της εκγύμνασης.

Συνολικά, διακρίθηκαν 33

εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Οι κορυφαίοι νικητές
Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς που κατέκτησαν τα Grand Awards ήταν οι παρακάτω:

H Matrix Fitness αναδείχθηκε Fitness Brand οf The Year καιH Alterlife αναδείχθηκε Fitness Company οf The Year.

Platinum βραβεύσεις
Oι υποψηφιότητες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο κάθε πυλώνα, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι:

Αlterlife με την υποψηφιότητα Gym Design,Matrix Fitness με την υποψηφιότητα After Sales Service,Alpha Pilates Systems με την υποψηφιότητα Elite Reformer by Alpha Pilates καιCommunication Lab για την υποψηφιότητα Spetses Mini Marathon: Ένας αγώνας για όλους, με κοινωνική ευαισθησία και viral επικοινωνία.

Οι νικητές με μια ματιά
Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες:

Alpha Pilates Systems, Αlterlife, Arla Foods Hellas, Athlesis, Bausch & Lomb, Better People Sportswear, Communication Lab, Desport Pilates Studios-Χολαργός, Garmin, Gaze, HappyOnline | Sleed, Herbalife, Lexicon Software, LG, Luxurios Island Experience, Markoglou Stavros Fitness & WellnessTrainer, Matrix Fitness, Megafitness.gr, Move | Wellness Experience, NextGen Training & Wellness Club, Ostracon, Sanus Health & Fitness Boutique, ThinkCRM, Training Room, Up Hellas, WaveMotion, www.fmh.gr, Δημήτρης Κουλούρης, Ένωση Φιλάθλων Εθνικής Τράπεζας (ΕΦΕΤ), όμιλος North Trainers, Σταύρος Καλογιαννίδης Στερικλής, «Τζάμπολ Αγάπης» και Χριστίνα Βασιλειάδου – Νους εν Σώματι.

Αναμένεται αύξηση της παγκόσμιας αγοράς
Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννας Μαρίας Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, Boussias Events, η οποία ανέφερε: «Στην πραγματικότητα, οι παλαιότερες αναφορές για το fitness έρχονται από τους αρχαίους Έλληνες. Τι άλλαξε, όμως, στην εποχή μας; Τρία βασικά σημεία που θα κάνουν τη διαφορά! 1) Ένα σημαντικό μερίδιο του πληθυσμού είναι πιο ευαισθητοποιημένο και ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και την ευημερία του. 2) Η εμφάνιση ασθενειών ως αποτέλεσμα της καθιστικής ζωής και της κακής διατροφής, όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις και η υψηλή αρτηριακή πίεση, ωθούν τον πληθυσμό κάθε ηλικίας στα γυμναστήρια για να εξασφαλίσει την ευεξία του. Οι πιο ευαίσθητες ηλικίες άνω των 40 ετών είναι και το ηλιακό γκρουπ που αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά στους χώρους άσκησης και ευεξίας, τα αμέσως επόμενα χρόνια. 3) Αρκετές κυβερνήσεις στην Ευρώπη έχουν σχέδια ή δημιουργούν για να συμβάλλουν μέσα από ειδικά προγράμματα στην ευζωία του πληθυσμού μέσω της άσκησης. Σύμφωνα με το fortunebusinessinsights.com, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς των club άσκησης και ευεξίας προβλέπεται να αυξηθεί από 112,17 δισ. δολάρια το 2023 σε 202,78 δισ. δολάρια έως το 2030, με CAGR 8,83%».

Έναυσμα για εξέλιξη και συνεργασία
Η Έφη Τσίτσκαρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Αθλητικό Μάρκετινγκ, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, σημείωσε: «Λέγεται ότι η επανάληψη οδηγεί στη μάθηση ή στην ανία. Σε κάποιες περιπτώσεις, βέβαια, η επανάληψη σηματοδοτεί συνέπεια και αξία. Στην περίπτωση των Fitness Awards, που διοργανώνονται για τέταρτη συνεχή χρονιά, υποδηλώνει τη σημασία που εύστοχα έχει αποκτήσει το fitness στην Ελλάδα αλλά και τη διορατικότητα της Boussias Events, να το αναγνωρίσει και να δώσει στους πρεσβευτές του ένα βήμα προβολής των προσπαθειών τους και επιβράβευσης αυτών. Στη σημερινή τελετή, θα παρουσιαστούν και θα τιμηθούν άνθρωποι και οργανισμοί που προβάλουν την άσκηση, τη διατροφή, την ευζωία και την υγεία. Η επιβράβευση των προσπαθειών τους, εύχομαι να τους δώσει ώθηση να διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, και αυτή με τη σειρά της, να δώσει το απαραίτητο κίνητρο σε όλο και περισσότερους ανθρώπους, να βάλουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους. Η παρουσίαση των ιδεών και δράσεών τους, η επιβράβευση αυτών, θα δώσει έναυσμα σε άλλους επαγγελματίες στον χώρο του fitness, ενισχύοντας τη συνεργασία αλλά και τον υγιή, εποικοδομητικό ανταγωνισμό. Γιατί, τελικά, η υγεία και ευζωία του πληθυσμού είναι και θα πρέπει να παραμείνει υπόθεση όλων μας».

Ανεβαίνει ο πήχης της ποιότητας
Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ελλάδας (ΟΣΙΓΕ) επεσήμανε: «Σήμερα, βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε και να επιβραβεύσουμε τις εξαιρετικές προόδους που έχουν σημειωθεί στον χώρο του fitness. Τα Fitness Awards είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία σε όλες τις πτυχές του τομέα μας από τις υπηρεσίες και τους επαγγελματικούς χώρους μέχρι τα προϊόντα που έχουν αλλάξει την εμπειρία μας στην άσκηση και την ευεξία. Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είχαμε πολλές καινοτομίες και πρωτοβουλίες που ανέβασαν τον πήχη της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας στον κλάδο μας. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες και τους βραβευόμενους για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους. Η συνεισφορά τους, όχι μόνο προάγει υγεία την ευημερία αλλά εμπνέει και παρακινεί να επιδιώκουμε την αριστεία στον κλάδο».

«Ο αθλητισμός ως τρόπος ζωής»
Κατά τον χαιρετισμό του, ο Γιώργος Μαυρωτάς, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ανέφερε: «Ο Αθλητισμός δεν είναι μόνο η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο πρωταθλητισμός, οι διακρίσεις και τα ρεκόρ. Αθλητισμός είναι και οι μικρές αθλητικές αποδράσεις που πρέπει όλοι να βάλουμε στη ζωή μας. Και αυτό αφορά σε όλες τις ηλικίες: από τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας έως τους συνταξιούχους. Ο ρόλος της φυσικής άσκησης δεν έχει να κάνει μόνο με τη σωματική υγεία. Έχει να κάνει και με την ψυχική υγεία και την κοινωνικοποίηση των πολιτών, πράγματα που -ουσιαστικά- δίνουν ποιότητα στη ζωή μας. Τα Fitness Awards επιβραβεύουν όσους συμβάλλουν στο να αυξηθεί η φυσική άσκηση και ο αθλητισμός στη ζωή μας, σε διάφορους τομείς και με διάφορους τρόπους. Όλοι, όμως, είναι σημαντικοί γιατί ο καθένας με τον τρόπο του οδηγεί τους πολίτες στο να βάλουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό στη ζωή τους. Όταν ο αθλητισμός δίνει ποιότητα στη ζωή των πολιτών, πρέπει ως Πολιτεία να τον προωθήσουμε σε κάθε του μορφή, ώστε να τον κάνουμε τρόπο ζωής. Με τον τρόπο αυτόν, οι πολίτες, η κοινωνία και η χώρα μας θα βγουν κερδισμένοι. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, συγχαρητήρια στους βραβευόμενους, συγχαρητήρια σε όλους όσοι βάζουν έστω και ένα λιθαράκι στο να αυξηθεί ο αθλητισμός στην κοινωνία μας».

Στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία επικεντρώθηκαν οι νικητές των φετινών Fitness Awards, έχοντας πάντα ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Τηλέμαχος Κουκουφλής, Πρόεδρος, Alterlife

Fitness Company Of The Year
Alterlife
«Στρατηγική, σύστημα, πάθος, συνεπεία, τα μυστικά της επιτυχίας!»
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λάβαμε το συγκεκριμένο βραβείο για ακόμα μία χρονιά. Το αφιερώνουμε σε όλους όσοι πίστεψαν στο όραμά μας και μας βοήθησαν να το υλοποιήσουμε. Το βραβείο αυτό, το αξίζουν όλοι οι συνεργάτες μας. Στρατηγική, σύστημα, πάθος, συνεπεία, τα μυστικά της επιτυχίας! ‘Έχοντας φτάσει τα 85 γυμναστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο και ξεπερνώντας τα 120.000 μέλη, η δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια βέλτιστη εμπειρία εκγύμνασης σε ασκούμενους και ένα εξαιρετικό επαγγελματικό περιβάλλον στους γυμναστές, είναι αυτή που εγγυάται την επιτυχία των στόχων του ομίλου. Στόχοι που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και το επίπεδο της ζωής και υγείας, που μόνο μια σοβαρή και σωστά καθοδηγούμενη ενασχόληση με το fitness μπορεί να προσφέρει».

Παρίσης Πετρίδης, Commercial Sales Manager, Matrix Fitness

Fitness Brand Of The Year
Matrix Fitness
«Δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο»
«Η Matrix Fitness γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες και καινοτομίες στον τομέα του fitness. Από την ίδρυσή μας, έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμό γυμναστικής και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Η ανάδειξή μας ως “Brand of the Year” στα Fitness Awards και το 2024, αποτελεί μια διάκριση που επιβεβαιώνει την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, είμαστε υπερήφανοι που λάβαμε το βραβείο Platinum στην κατηγορία After Sales Service (for Gym Equipment), επιβραβεύοντας τις προσπάθειές μας να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας μετά την αγορά. Αυτές οι διακρίσεις αποτελούν τιμή αλλά και δέσμευση για εμάς να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο. Η επιτυχία μας βασίζεται στην αδιάκοπη προσπάθεια να προσφέρουμε αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις της αγοράς. Κάθε κομμάτι εξοπλισμού Matrix Fitness είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την απόδοση, την αντοχή και την ευχρηστία, επιτρέποντας στους χρήστες να επιτυγχάνουν τους στόχους τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η αναγνώρισή μας ως Brand of the Year και η κορυφαία διάκριση για το After Sales Service, μας δίνουν το κίνητρο να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στον κόσμο του fitness, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός υγιέστερου και πιο δραστήριου μέλλοντος για όλους».

Ειρήνη Εμμανουηλίδου, Sales Manager, Alpha Pilates Systems

Platinum Award
Alpha Pilates Systems
«Οι άνθρωποί μας είναι η ψυχή της εταιρείας»
«Με μεγάλη τιμή αποδεχόμαστε το Platinum Award στην κατηγορία Strength Gym Equipment. Αυτή η διάκριση είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της εξαιρετικής ομάδας μας. Οι άνθρωποί μας, με το πάθος και τον επαγγελματισμό τους, είναι η ψυχή της εταιρείας μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν που παραδίδουμε είναι κορυφαίας ποιότητας και καινοτομίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κριτική επιτροπή των Fitness Awards για αυτή την τιμητική αναγνώριση. Ευχαριστούμε, επίσης, τους πελάτες και συνεργάτες μας για τη συνεχή εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προδιαγραφές του κλάδου μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σας ευχαριστούμε!».

Τηλέμαχος Κουκουφλής, Πρόεδρος, Alterlife

Platinum Award
Alterlife
«Για εμάς, η αισθητική και η αρχιτεκτονική έχει βαρύνουσα σημασία»
«Η αισθητική και η αρχιτεκτονική για εμάς στην Alterlife έχει βαρύνουσα σημασία. Επιθυμούμε να προσφέρουμε ένα μοναδικό αισθητικά περιβάλλον για να απολαύσουν οι ασκούμενοί μας τις ώρες προπόνησης που αφιερώνουν μέσα στην εβδομάδα. Είτε ξεκινάνε, είτε κλείνουν την ημέρα τους με μια προπόνηση, πεντακάθαροι λειτουργικοί χώροι υψηλής αισθητικής, από την υποδοχή του γυμναστηρίου μέχρι τα αποδυτήρια, τους περιμένουν για να κάνουν την εμπειρία μοναδική στο αγαπημένο τους γυμναστήριο».

Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρος και Ιδρύτρια, Spetses Μini Marathon

Platinum Award
Communication Lab – Spetses Μini Marathon
«Η σκληρή δουλειά αναγνωρίζεται και εξελίσσεται»
«Αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενη και υπερήφανη που το Spetses Μini Marathon κατέκτησε το Platinum Award. Το βραβείο αυτό είναι μια αναγνώριση της αδιάκοπης προσπάθειάς μας, να γίνει η διοργάνωση σημείο αναφοράς για όλους τους συμμετέχοντες, που μας τιμούν τόσα χρόνια με την παρουσία τους και μας γεμίζουν δύναμη. Είναι, όμως, και η απόδειξη πως η σκληρή δουλειά αναγνωρίζεται και εξελίσσεται, αφού πρώτο το Spetses Μini Marathon συνέδεσε την επικοινωνία και τα social media, θέτοντας, ταυτόχρονα, τις βάσεις του αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας. Το γεγονός, άλλωστε, ότι από το 2011 που ξεκινήσαμε, ο αριθμός των αγώνων που διοργανώνονται σήμερα σε όλη την Ελλάδα έχει αυξηθεί σε πάνω από 350, αποδεικνύει τον τεράστιο αντίκτυπο που έχει το Spetses Mini Marathon. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για την αναγνώριση αυτή και δεν μπορώ παρά να αφιερώσω το βραβείο στην καθεμία και τον καθένα που καθημερινά μάς υπενθυμίζουν ότι “Νίκη είναι η συμμετοχή”».

Πίνακας Νικητών

Keywords
matrix, fitness, fitness, matrix, ολυμπιακοί αγώνες, gym, pilates, systems, elite, alpha, mini, hellas, people, garmin, herbalife, lexicon, software, island, club, health, boutique, room, κουλουρης, τραπεζες, εφετ, νους, project, εμφάνιση, διαβήτης, ελλαδα, υγιή, πήχης, πήχη, συμμετοχή, συγκεκριμένο, κυπρος, γνώμονα, award, media, βασεις, ομαδα διας, τιμης παρισης, βασεις 2011, αξια, eurobank alpha, alpha eurobank, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, κοινωνικος τουρισμος, κοινωνια, herbalife, δημοκριτειο, βημα, διατροφη, δουλεια, πιεση, σημερινη, υγεια, φυσικη, ωθηση, alpha, gym, lexicon, people, αγορα, αγωνες, αθλητισμος, αυξηση, αισθητικη, ανια, αρτηριακη πιεση, αρχιτεκτονικη, αφοσίωση, βαθμολογια, βραδια, γεγονος, γινει, γνώμονα, δυναμη, δωσει, ειλικρινα, εβδομαδα, εμφάνιση, εξελιξη, εξυπηρετηση, επικοινωνια, εποχη, επιτυχια, ερχονται, ετων, ευεξια, ευημερια, εναυσμα, ευρωπη, ζωη, ζωης, υγιή, ιδρυση, υπηρεσιες, υποθεση, λιθαρακι, μορφη, μυστικα, παντα, ομιλος, οραμα, ουσιαστικα, παιδια, παθος, παρουσιαση, παχυσαρκια, περιβαλλον, πετριδης, πήχης, ποιοτητα, πολιτεια, προγραμματα, ψυχη, ρεκορ, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, σειρα, συγχαρητηρια, συμμετοχή, σχεδια, τιμη, τμημα, τρια, υψηλη, φυσικα, χριστινα, χολαργος, ωρες, αγωνας, award, health, boutique, club, design, δημητρης, elite, ενωση, garmin, hellas, χωρα, ιδιαιτερα, island, project, κομματι, media, mini, νους, room, πήχη, studios, software, systems, υγειας, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα