Mars και Asahi πρώτοι co-Chairs του Planet Pledge της WFA

Στελέχη marketing και sustainability της Mars και της εταιρείας αλκοολούχων ποτών Asahi ανακηρύχθηκαν ως οι πρώτοι co-Chairs της πρωτοβουλίας Planet Pledge του World Federation of Advertisers (WFA).

Το Planet Pledge καλεί τις εταιρείες να δεσμευτούν ως υπέρμαχοι της παγκόσμιας καμπάνιας του ΟΗΕ, «Race to Zero», η οποία απαιτεί

C-suite έγκριση. Από τους marketers ζητείται να υπερασπιστούν τη βιωσιμότητα, τόσο μέσα από τον μετασχηματισμό του marketing της εταιρείας τους, όσο και μέσα από την αλλαγή συμπεριφοράς των καταναλωτών.

Ο Dale Green, Global Director of Purpose Marketing, Mars και η Preeti Srivastav, Sustainability Director, Asahi, ορίστηκαν υπεύθυνοι να προωθήσουν το CMO-led πλαίσιό της και να ενθαρρύνουν τους marketers παγκοσμίως να υιοθετήσουν βιώσιμη αναπτυξιακή στρατηγική. Στην πρωτοβουλία έχουν εγγραφεί, από την ίδρυσή της, την άνοιξη του 2021, περίπου 32 global brands, τα οποία αντιπροσωπεύουν σχεδόν 60 δισ. δολάρια σε ετήσιες δαπάνες marketing. Νέες προσθήκες αποτελούν οι AB InBev, Nissan και Schneider Electric.

«Μια συνεργατική στρατηγική μεταξύ του marketing και του sustainability μπορεί να επιταχύνει, να ενισχύσει και να αποτελέσει δύναμη για καλό με στόχο τη δημιουργία μιας κληρονομιάς για την οποία μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι», σημείωσε η Preeti Srivastav.

(Πηγή: marketingweek.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα